Vuonna 2017 ilmestynyt elokuva on taattua, sarjasta tuttua Solsidania. Se saa tänään tv-ensi-iltansa Suomessa.

IS TV-LEHTI: Ohjaajat Måns Herngren ja Felix Herngren sijoittavat Solsidan-elokuvan (2017) alkuun oikean joulupommin: Alex (Felix Herngren) ja Anna (Mia Skäringer) eroavat! 

Pian retostellaan jo uusilla kumppaneillakin – mutta ei syytä huoleen! Mielet muuttuvat nopeasti…

Vuonna 2010 startannut ruotsalaissarja Solsidan-sarja on tehnyt tutuiksi Alexin, Annan, Fredden (Johan Rheborg) ja Mickanin (Josephine Bornebusch), mutta nyt asetelmia sekoitetaan kiintoisalla tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Anna vaihtaa hammaslääkärimiehensä Alexin nuorempaan sportti-hippiin, mikä järkyttää Freddeä. Alex löytää hänkin soman heilan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mickanilla on omat murheensa erityisesti somessa pärjäämisen kanssa. Ken on instan kaunein ja rikkain, seudun täydellisin nainen?

Naseva komedia noudattaa sarjan perusperiaatteita jaksomaista rytmiä myöten, mikä hieman harmittaa. Rauhallisemmat leikkaukset toisivat lisää syvyyttä. Mielenkiintoisinta taas on synkempien sävyjen esillepano.

Teemojen puolesta edelleen naureskellaan rikkaille, rahvaalle ja keski-iälle – sekä tietenkin höhlälle Ovelle (Henrik Dorsin). Ove etsii spermanluovuttajaa ja ylittää soveliaan käyttäytymisen rajat. Hyvä lisä on Fredden mainio vasemmistolainen isä (Sven Wollter).

Näin Me Naiset arvioi Solsidan-elokuvan sen ilmestymisvuonna:

Solsidan, sunnuntaina 5.1. klo 19.30 MTV3:lla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla