Pitch Perfect 3 -elokuvassa keskitytään ystävyyteen ja musiikkiin.

Bellat avaavat jälleen äänensä! Suomen TV-ensi-illassa kajahtaa, kun Trish Sien ohjaama Pitch Perfect 3 rynnistää korot kopisten ruutuun. Musiikkinumeroita kannattaa odottaa, mutta jatko-osan kanssa käy kuten jatko-osien kanssa käy: lopputulos tuntuu ja näyttää pakotetulta.

Näyttää se myös upealta. A cappella -yhtye Bellat on aina ollut silmiä hivelevä näky glitterpölähdyksineen. Becan (Anna Kendrick) johtama laulubändi on nyt hajallaan aikuisessa maailmassa yliopiston päätyttyä, ja aiempien osien rakkaussuhteetkin ovat lakastuneet.

On siis aika muistella menneitä! Hienoisen virhepäätelmän vuoksi Bellat päätyvät kokoontumaan, ja nostalgianpuuskassa iskee toivoton esiintymisvimma. Dokumenttiprojektin kautta lähdetään yllättäen kansainväliselle kierrokselle. Espanja ja Ranska, kuunnelkaapa näitä kultakurkkuja!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Aiempia musikaalikomedian osia leimaavat perusasiat ovat paikoillaan: dialogi on sekä vapauttavan noloa että ainoastaan noloa, Fat Amy (Rebel Wilson) sählää tunteella, professionaalinen Beca johtaa kilpalaulantaa ja esitykset ovat ihastuttavia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka trilogian päätösosa menestyi hyvin kaupallisesti, on juoni perin heppoinen ja Bond-tyttö-toimintakohtaus haukotuttaa. Vierailevina tähtinä esiintyvät Amyn pahisisän hahmossa aussienglantia revittelevä John Lithgow (Kolmas kivi auringosta) sekä DJ Khaled.

Ongelmana tässäkin Pitch Perfectissä on se, ettei laulujen hieno tunne ulotu juoneen saakka. Positiivista on, että tällä erää keskitytään vain ystävyyteen ja musiikkiin, eikä tuoda mukaan romanttista lisähöttöä. 

Pitch Perfect 3 (2017) su  TV5 klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla