Identtiset kaksoset Brittany ja Briana jakavat kaiken – myös häät. Kuva: Frii
Identtiset kaksoset Brittany ja Briana jakavat kaiken – myös häät. Kuva: Frii

Varoitus! Tämän ohjelman jälkeen näkee hetken aikaa kaiken kahtena.

IS TV-LEHTI: Identtisistä kaksosista kertova tosi-tv-jakso hämmentää. Yhdysvaltojen Virginiassa asuvat Brittany ja Briana ovat täysin identtisiä ja haluavatkin olla. He pukeutuvat ja jopa meikkaavat viimeiseen piirtoon saakka samalla tavoin.

Työpaikalla asiakkaat hieraisevat silmiään. Juristeja onkin kaksi! Samaan ammattiin valmistuneet kaksoset hoitavat työnsä duona, saman lakifirman alaisina. Luonnollisesti he myös puhuvat yhteen ääneen – ja näkevät samoja unia!

Kaksostutkimuksiin ei ohjelmassa pureuduta. Päämääränä on päästä naimisiin. Siskosten suurena unelmana on aina ollut löytää identtiset sulhasveljet. Monen vuoden odotuksen jälkeen haave toteutuu. Josh ja Jeremy löytyvät Ohion vuotuisista kaksosjuhlista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Veljeksillä on sama unelma, ja erityisesti he jakavat Brittanyn ja Brianan kanssa tärkeimmän tulevaisuudenhaaveen: he haluavat asua yhdessä puolisoidensa kanssa neljän hengen taloudessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhteisiä häitä enemmän ulkopuolisia kummastuttaa tämä aie. Moni uskoo pariskuntien jakavan neljään pekkaan myös aviopedit. Siskokset ovat kuitenkin uskonnollisen kasvatuksen saaneita, konservatiivisia kaunottaria.

Jakso herättää ajatuksia. Siskokset haluavat tulla raskaaksi samaan aikaan. Säilyykö identtinen avio-onni arjen alkaessa?

Tuplana alttarilla, Frii klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla