June (Elisabeth Moss) on täynnä vastarintaa. Kuva: <span class="photographer">HBO</span>
June (Elisabeth Moss) on täynnä vastarintaa. Kuva: HBO

Menestyssarjan kolmas kausi antaa lupauksen toivosta. Teksti sisältää juonipaljastuksia sarjan toisen kauden tapahtumista.

HBO:n The Handmaid's Tale -sarjan kolmannen kauden traileri on ilmestynyt. Se lupailee kapinaa ja vastarintaa sekä poliittisia pelejä. 

Toisen kauden lopussa June (Elisabeth Moss) ei halunnut paeta Kanadaan vauvansa kanssa vaan jäädä taistelemaan Gileadin dystopista hallintoa vastaan. 

Uudessa trailerissa nähdään, että June on Gileadissa ja työskentelee vastarintaliikkeen hyväksi. June näkyy yhdistävän voimansa ja tekevän yhteistyötä muun muassa Nickin (Max Minghella) ja Serenan (Yvonne Strahovski) kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Merkittävintä trailerissa on se, että toivon kipinä on selvästi ilmassa. Junen ääni puhuu taustalla:

”Vääräuskoisuus. Siitä rangaistaan. Ei vastarintaan kuulumisesta, koska vastarintaa ei virallisesti ole. Ei ihmisten pakoon auttamisesta, koska virallisesti pakenemista ei ole olemassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos aion muuttaa asioita, tarvitsen liittolaisia. Liittolaisia, joilla on valtaa.

Ainakin on vielä toivoa, kun olen täällä.”

Nicole-vauva, jonka June antoi Emilylle, on nyt turvassa Kanadassa Junen Luke-miehen kanssa. 

Katso traileri alta:

The Handmaid's Talen 3. kauden ensi-ilta on 6. kesäkuuta HBO:lla. Saataville tulevat kolme ensimmäistä jaksoa. Loput kymmenen jaksoa ilmestyvät suoratoistopalveluun jakso kerrallaan torstaisin. Sarjan 2. kausi taas starttaa ensi tiistaina 7.5. klo 21.50 alkaen Teema & Fem -kanavalla.

Margaret Atwoodin Orjattaresi-menestyskirjaan perustuvan sarjan on luonut Bruce Miller. Atwoodin kirja saa tänä vuonna jatkoa 34 vuotta ensimmäisen osan julkaisun jälkeen. Jatko-osa Testamentit julkaistaan suomeksi 10. syyskuuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla