Minttu Mustakallion esittämä Ella etsii taas uutta deittiseuraa. Kuva Andreas Janett.
Minttu Mustakallion esittämä Ella etsii taas uutta deittiseuraa. Kuva Andreas Janett.

Kotimaisen tv-draaman huippukevät käynnistyy tänään, kun ensimmmäisenä ruutuun ehtii kehuttu Mustat lesket.

Tämän kevään tv-draamoissa ei  juonenkäänteitä säästellä. Luvassa on murhia, seksiä ja paljon paljasta pintaa. Kotimaisissa sarjoissa nähdään eturivin tähtiä kuten Krista Kosonen, Pihla Viitala ja Minttu Mustakallio.

Mustat lesket maanantaisin klo 21 Nelosella, alkaa tänään 10.3.

Pihla Viitalan, Malla Malmivaaran ja Wanda Dubielin tähdittämä sarja kertoo kolmesta ystävättärestä, joiden avioliitot ovat ajautuneet pahasti karille. Yhteistuumin naiset päättävät murhata hämäräbisneksiin sekaantuneet aviomiehensä. Synkästä alkuasetelmasta huolimatta luvassa on myös mustaa huumoria.

Lue täältä arvio sarjasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Klikkaa mua torstaisin klo 21 MTV3:lla, alkaa 13.3.

Tv-katsojien rakastamaan sarjaan saadaan viimein jatkoa, kun Klikkiksen toinen tuotantokausi pyörähtää käyntiin tämän viikon torstaina. Minttu Mustakallion esittämä Ella etsii edelleen rakkautta netistä. Samaan puuhaan ryhtyy nyt myös Mintun kaveri Eero (Timo Tuominen), joten katsojien eteen marssitetaan myös kavalkadi parisuhteesta haaveilevia sinkkunaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näyttelijä Minttu Mustakallio: "Onneksi ei tarvitse enää deittailla"

Nymfit maanantaisin klo 21 MTV3:lla, 24.3 alkaen

Kevään erikoisin ja kohutuin sarja perustuu kreikkalaiseen tarustoon. Sarjassa kauniit luonnonhengettäret on siirretty nykypäivän Helsinkiin. Säilyäkseen hengissä nymfien on aina täydenkuun aikaan harrastettava seksiä miehen kanssa.

Sarjan jakeluoikeudet on myyty 50 maahan, ja sitä esitetään jo Italiassa, Serbiassa ja Saksassa. Pääosissa nähdään muun muassa Sara Soulié, Manuela Bosco, Rebekka Viitala ja Ilkka Villi.

Esikoistaan odottava Manuela Bosco: "Olen tehnyt suhteissani äkkipikaisia ratkaisuja"

Nymfit-sarjan Rebecca Viitala serkustaan: "Olemme Pihlan kanssa läheisiä"

Toisen kanssa keskiviikkoisin klo 21 TV2:lla, 26.3. alkaen

Krista Kososen ja Mikko Leppilammen esittämä pariskunta on jo pitkään turhaan yrittänyt saada lasta. Lapsettomuutta käsittelevä draamakomedia saa odottamattoman käänteen, kun Krista Kososen esittämä Saara tulee raskaaksi väärälle miehelle. Sarjan päähenkilön Saaran siskon sivuosa jäi näyttelijä Miina Maasolan viimeiseksi rooliksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla