Kolmen lapsen äiti Heli menetti raajansa lihansyöjäbakteerin ja verenmyrkytyksen vuoksi.

IS TV-LEHTI: Stylisti Outi Brouxin Tuhkimotarinoita-ohjelman jaksossa Rakkaus kesti pahimman nähdään niin koskettava tarina, että sitä on vaikeaa katsella kuivin silmin. 

Savonlinnalainen kolmen lapsen äiti Heli meni päivystykseen outojen särkyjen vuoksi. Pian oireiden pahetessa hänellä todettiin lihansyöjäbakteeri, jonka aiheuttama verenmyrkytys vei kädet ja jalat kuolioon. Sen seurauksena raajat oli amputoitava. Heli kävi useasti lähellä kuolemaa.

Jaksossa vuorottelevat Helin ja hänen miehensä Markon haastattelut, tyylillä dramatisoidut sairaalapätkät sekä ohjelman tarjoamat hemmotteluhetket perheen Tampereen-reissulta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sairaala-aikana Heli ja Marko menivät naimisiin. Jakso huipentuukin juhliin, joissa aviopari pääsee Juha Tapion säestämänä tanssimaan väliin jääneen häätanssinsa. Heli kertoo olevansa kiitollinen siitä, että aviomies on pysynyt hänen rinnallaan läpi vaikeiden aikojen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ohjelman iloiset hetket antavat katsojalle kaivatun hengähdystauon, sillä Helin dramaattista tarinaa ei voi olla myötäelämättä vahvasti.

Jakson sanoma on lopulta positiivinen. Vaikka Heli ja hänen perheensä ovat kokeneet rankkoja asioita, he ovat säilyttäneet iloisen elämänasenteensa. Kuten Heli toteaa, hän sai jatkaa elämää, ja se on kuitenkin jo paljon se. 

Tuhkimotarinoita: Rakkaus kesti pahimman, tiistaina 3.12. klo 21.00 Yle TV2:lla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla