Ensitreffit alttarilla -Heidi on kyseenalaistanut Oskarin motiivit ”napakymppigatesta” lähtien – mutta onko se itse asiassa Heidi, joka ei tiedä, mitä haluaa?

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta on jäljellä enää yksi jakso, ja ensi tiistaina selviää, ketkä jatkavat yhdessä, ketkä eroavat.

Kahden parin jatko on vaikuttanut jo pitkään selvältä: Ville ja Anniina jatkavat yhdessä, ja Katja ja Olli eivät jatka. Oskarin ja Heidin päätös on jännittävin, sillä heistä ei vielä ota selvää.

Parin välit ovat olleet riitaisat ”napakymppigatesta” lähtien. Eli siitä asti, kun Heidi sai tietää Oskarin osallistuneen Napakymppi-ohjelmaan. Tästä alkaen Heidi on kyseenalaistanut sen, onko Oskari lähtenyt Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan tosissaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos joku katsoja on epäillyt samaa, niin viimeistään tiistain jaksossa tuli selväksi, että vastaus on kyllä – Oskari on tosissaan. Oskari teki harvinaisen selväksi, että hän haluaa perheen, on halunnut jo 20 vuotta.

Oskari onnistui olemaan sen verran vakuuttava, että tällä hetkellä epäilykset kääntyvät Heidin motiiveihin. Epäileekö Heidi Oskarin motiiveja siksi, että itse asiassa epäilee niitä omalla kohdallaan? Tietääkö Heidi itse, mitä hän oikein haluaa?

Nämä kaksi kohtausta tiistain jaksossa saivat katsojan mietteliääksi:

  1. Kun Oskari esitteli Heidille 112-neliöistä asuntoa, jota on käynyt katsomassa Turussa, Heidi kommentoi, että se olisi ”hyvä bilekämppä” ja että eikö se ole vähän iso yhdelle ihmiselle. Oskari totesi, että hänellä ei ole aikomusta elää loppuelämäänsä yksin. Ja että taloyhtiössä tuskin oltaisiin mielissään jatkuvasta juhlimisesta.
  2. Tiistain jaksossa nähtiin myös hetki, jossa Heidi oli yltä päältä ”Provinssi-pölyssä”. Heidi oli siis ollut Provinssi-musiikkifestivaalilla kuuntelemassa artisteja ja kumoamassa mojito-sankoja ja halusi fiilistellä Oskarille, miten kivaa festareilla oli. Myöhemmin Heidi harmitteli kameralle sitä, että Oskari ei hyppinyt ja pomppinut riemusta, kun Heidi esitteli kuviaan Provinssista.

    (Kyseessä olivat siis samaiset festarit, joille kaksikon piti lähteä yhdessä, mutta Heidi ei halunnutkaan Oskaria mukaan. Niinpä Oskari myi lippunsa ja jäi kotiin pesemään pyykkiä ja silittelemään paitoja.)

Nämä kohtaukset ovat toki yksittäisiä, mutta silti myös oivia esimerkkejä Heidin ja Oskarin pahimmasta ongelmasta. Ehkä he ovat aivan liian eri vaiheissa elämäänsä. Heidi kaipaa iholleen Provinssi-pölyä, Oskari taas haluaa perheen. Tai siltä se ainakin näyttää.

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso MTV3:lla tiistaina kello 21.00.

Näkijä

Heidi ei ole kypsä perheen perustamiseen. Liian itsekeskeinen, eikä ota Oskarin tunteita millään tavalla huomioon. Epäempaattinen. Enkä näe häntä äidin ominaisuudessa ollenkaan. Nyt on asiantuntijoiden arviot heidän sopivuudesta toisilleen menneet ihan pieleen. Oskar hyvä, älä hukkaa aikaasi.

Vierailija

Heidi haluu olla villi ja vapaa ja tullut itse ohjelmaan bilettään..syyttäen toista.tyypillistä naiselle joka ei tiedä mitä itse tahtoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla