MTV3 esittää Bullets-sarjan maanantai-illoissa.

IS TV-LEHTI: Syksyllä 2018 Elisa Viihde Aitiossa ja myöhemmin myös C Morella esitetty kotimainen rikossarja Bullets saapuu vihdoin myös perinteiseen televisioon.

Krista Kosonen näyttelee peitetehtäviin erikoistunutta rikostutkijaa Mari Saarta, joka soluttautuu terroristiyhteyksistä epäillyn turvapaikanhakijan Madina Taburovan (Sibel Kekilli) lähipiiriin. Naisten välille syntyy poikkeuksellinen suhde.

Saari ja hänen kollegansa, kokenut huumepoliisi Timo Viita (Tommi Korpela), juuttuvat vaarallisesti valheiden verkkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jännitysdraaman takana ovat Kylmäverisesti sinun -sarjan luonut Minna Virtanen ja Sorjosen tekijä Antti Pesonen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Puitteet ovat komeat, sillä suomalais-saksalais-belgialaisen yhteistuotannon ansiosta sarjan tuotantobudjetti oli viisi miljoonaa euroa. Sarjaa kuvattiin Helsingissä, Brysselissä ja Georgiassa. Pääohjaajana oli Antti J. Jokinen.

Muissa rooleissa Kekillin, Kososen ja Korpelan ohella ovat muun muassa Jani Volanen, Leo Honkonen, Outi Mäenpää ja ruotsalaisnäyttelijä Dragomir Mrsic

Muistatko Sibel Kekillin aikaisemman Suomi-roolin?

Saksalaistähti Sibel Kekilli nousi supertähdeksi Game of Thrones -sarjan kausilla 2–4. Saksassa Kekilli nousi tunnetuksi jo vuonna 2004 Suoraan seinään -menestyselokuvan myötä. Läpimurtorooli vei hänet kohun keskelle, kun saksalaislehti Bild-Zeitung paljasti Kekillin esiintyneen nuoruudessaan aikuisviihde-elokuvissa. 

Kekilli vietti aikaa Bullets-sarjan kuvauksissa Suomessa, mutta ei ollut maassamme ensimmäistä kertaa. Reilu kymmenen vuotta sitten hän näytteli Mikko Leppilammen rinnalla romanttisessa komediassa Pihalla

Tuolloin hän ihmetteli suomalaisten hurmioitunutta suhdetta saunomiseen.

– Näyttää siltä, että melkein kaikilla suomalaisilla on takapihallaan sauna. Se tuntuu aika erikoiselta. Helsingissä teillä on sauna jopa maailmanpyörässä. Itse en sitä kokeilisi, mutta onhan se siisti juttu, Kekilli sanoi Ilta-Sanomien haastattelussa Helsingissä 2018.

Suurimman vaikutuksen Kekilliin teki suomalainen puhumattomuus.

– Suomalaiset ovat hirveän kivoja ja kohteliaita, mutta antavat sinun olla omissa oloissasi ja kunnioittavat yksityisyyttäsi. Se on ylellisyyttä, tähti kiitteli.

Bullets, maanantaina 13.1. klo 21.00 MTV3:lla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla