Suoratoistopalvelun uutuussarja Zero Zero Zero on tehty kansainvälisenä yhteistuotantona.

IS TV-LEHTI: Napolilaiskirjailija ja -toimittaja Roberto Saviano on tullut tunnetuksi kotikaupunkinsa mafiaa pelottomasti tutkineista töistään, etenkin Gomorrasta (2006), josta tehtiin myös elokuva (2008) ja tv-sarja (2014–2019). 

Uusi kansainvälisenä yhteistuotantona tehty rikossarja Zero Zero Zero perustuu Savianon vuonna 2013 julkaisemaan kirjaan, jossa kuvataan maailmanlaajuisen kokaiinikaupan toimintaa ja huumeiden reittejä Etelä-Amerikasta Eurooppaan. Saviano on yksi sarjan tuottajista.

Suuren näyttelijäkaartin tunnetuin nimi on Gabriel Byrne (mm. Epäillyt), joka esittää kokaiinin salakuljetuksessa keskeisessä roolissa olevaa laivameklaria Edward Lynwoodia. Lynwoodin apurina huumeiden kätkemisessä kontteihin toimii hänen tyttärensä (Andrea Riseborough, Black Mirror, Yön eläimet).

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tarina laajenee yhdestä perheestä mannertenväliseksi valtataisteluksi, jossa on pelissä suunnaton määrä ihmishenkiä ja rahaa – Lynwoodin mielestä koko maailmantalous.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kahdeksanosaisessa sarjassa puhutaan englantia, espanjaa ja italiaa. HBO tarjoaa sarjan kahden jakson erissä perjantaisin.

Zero Zero Zero, perjantaina 14.2. alkaen HBO Nordic -palvelussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla