Ensitreffit alttarilla -ohjelma alkaa ihan pian. Tuoreen kauden kaikki osallistujat yhtä lukuun ottamatta ovat kolmekymppisiä.

Huippusuosittu Ensitreffit alttarilla -sarja palaa ruutuihin tiistaina 3. syyskuuta 2019. Ensi viikolla alkava kausi on sarjan kuudes. Ohjelman asiantuntijoina nähdään Elina TanskanenKari Kanala ja Marianna Stolbow.

Millaiset tyypit menevät sarjassa tällä kertaa naimisiin?

Ava-kanava on julkistanut ohjelmaan osallistuvat kolme miestä ja kolme naista. Se, kuka heistä saa kenetkin, selviää kauden ensimmäisessä jaksossa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tässä ovat uudella kaudella mukava olevat sinkut:

Anniina, 32

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hersyvä ja reipas Anniina on yrittäjä, joka ei pelkää tarttua toimeen. Hän asuu Loimaalla ja on läheinen perheensä sekä ystäviensä kanssa. Vapaa-ajalla Anniina harrastaa leipomista, käsitöitä ja puutarhassa puuhastelua. Koska Anniinalla on monta rautaa tulessa, hän pelkää, että suhteen haasteeksi muodostuu työ.

Kumppanilta ja parisuhteelta Anniina toivoo: 

 • Sitä, että tämä tulisi toimeen hänen lähipiirinsä kanssa. Haaveissa on ”supliikki seuramies”. 
 • Kumppanissa Anniina arvostaa ennen kaikkea toisten kunnioittamista, hyviä käytöstapoja, rehellisyyttä ja ystävällisyyttä.

Olli, 32

Herkkä ja utelias Olli työskentelee englanninopettajana. Hän asuu Lahdessa ja vapaa-ajallaan tykkää viettää aikaa kavereiden kanssa erilaisia pelejä pelaillen. Lisäksi hän harrastaa pianonsoittoa, lukemista ja Nuunuu-kissan kanssa kotona loikoilua. Olli pitää itseään ehdottomasti parisuhdeihmisenä.

Kumppanilta ja parisuhteelta Olli toivoo:

 • Sitä, että suhteessa kumpikin on sitoutunut yhteiseen tiimiin ja että asioista keskustellaan avoimesti.
 • Olli haluaa itse olla kumppanina huomioonottava, luotettava ja hyväksyvä. Hän on kiltti ja ottaa toisen ihmisen tunteet huomioon. 

Heidi, 38

Sydämellinen ja elämänmyönteinen Heidi tekee töitä kehitysvammaisten ohjaajana. Hän asuu Espoossa mumminsa naapurissa. Vapaa-ajallaan hän tykkää viettää aikaa ystävien ja läheisten kanssa. Hän on myös musadiggari, joka nauttii keikoista. Vaikka Heidi tykkää keskustella, hänen saattaa joskus olla vaikea ottaa ikäviä asioita puheeksi.

Kumppanilta ja parisuhteelta Heidi toivoo:

 • Sitä, että puoliso voi hänen seurassaan kokea tulevansa hyväksytyksi ja pidetyksi omana itsenään.
 • Suhteelta hän toivoo sitä, että kumppanin kanssa voi viettää rennosti aikaa yhdessä esimerkiksi matkustellen.

Oskari, 39

Huumorintajuinen ja luontoa rakastava Oskari työskentelee myyntijohtajana. Espoossa asuva seuramies on toivonut perhettä jo pitkään, mutta vuodet ovat vierineet uran parissa. Oskari harrastaa metsästystä ja saa voimaa luonnon rauhassa. Kavereidensa kesken hän on tunnettu varsinaisena vitsiniekkana. Parisuhteen haasteeksi hän ennustaa sitä, että hänen on vaikeaa olla täyttämättä kalenteriaan menoilla. 

Kumppanilta ja parisuhteelta Oskari toivoo:

 • Sitä, että molemmat saavat olla sellaisia kuin ovat, ja asioista pystytään alusta asti puhumaan.
 • Oskari kuvailee itseään hitaasti avautuvaksi tyypiksi, joka ei uskalla heti paljastaa kaikkia puoliaan.

Katja, 28

Älykäs ja rauhallinen on insinööri, joka viihtyy niin kavereiden seurassa kuin kotosalla kirjan kanssa. Kansainvälinen tyyppi asuu Lahdessa ja nauttii matkustelusta. Vahvuudekseen Katja mainitsee kärsivällisyyden, mutta pelkää, että joku voi käsittää sen väärin kylmyydeksi tai välinpitämättömyydeksi. Todellisuus on kuitenkin toinen: Katja on lämmin ja heikompia puolustava tyyppi.

Kumppanilta ja parisuhteelta Katja toivoo:

 • Sitä, että kumppanin kanssa voi saada aikaan hyviä keskusteluja.
 • Katja arvostaa luontoa, tietoa ja taidetta. Hän toivoo, että hänen puolisollaan olisi samanlaiset kiinnostuksenkohteet.

Ville, 38

Sosiaalinen ja puhelias yrittäjä ja bisnesenkeli on asunut 10 vuotta Isossa-Britanniassa. Uraan keskittynyt yläjärvinen ei ole ehtinyt panostaa parisuhteen etsimiseen, mutta haluaa nyt asettua aloilleen. Hän haaveilee perheestä ja kaipaa kumppania rinnalleen.

Kumppanilta ja parisuhteelta Ville toivoo:

 • Sitä, ettei puoliso rajoita hänen ajankäyttöään liikaa. Ville kertoo kaipaavansa paljon omaa tilaa.
 • Vahvuutenaan Ville pitää sitä, että häneen voi luottaa sataprosenttisesti, vaikka kova ulkokuoren takia hänen lempeä puolensa voi olla vaikea nähdä.

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin 3.9. klo 21 alkaen.

Juttua muokattu 8.9. klo 13.00: Jutussa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että yksi kauden asiantuntijoista olisi Tony Dunderfelt. Hänen tilallaan nähdään tänä vuonna kuitenkin Kari Kanala.

Vierailija

Yhtä lukuunottamatta osallistujat ovat kolmekymppisiä? Haitari on 28-39 v. Kyllä minä katson noin kolmekymppisiksi 28- noin 36-vuotiaat ja vastaavasti nuo 38-39 -vuotiaat nelikymppisistä menisivät!

Sisältö jatkuu mainoksen alla