Esa uskoo Ensitreffit alttarilla -formaattiin, vaikka avioliitto Aliisan kanssa loppui lyhyeen. Kuva: Sanoma-arkisto
Esa uskoo Ensitreffit alttarilla -formaattiin, vaikka avioliitto Aliisan kanssa loppui lyhyeen. Kuva: Sanoma-arkisto

Esan mielestä Ensitreffit alttarilla -ohjelma on oikealla asialla. Uusille osallistujille hänellä on kaksi selkeää neuvoa.

Ensitreffit alttarilla -Esa hurmasi katsojat viime syksynä, kun sarjasta nähtiin neljäs tuotantokausi. Vaikka Esan avioliitto Aliisan kanssa jäi kuuden viikon mittaiseksi, hänen uskonsa ohjelmaan ei ole järkkynyt.

– Siinä yritetään tosissaan saattaa kaksi sinkkuihmistä yhteen ja pysymään naimisissa. Olen lukenut kommentteja, joissa epäillään ohjelman motiivia, mutta kyllä siinä ollaan ihan oikealla asialla eikä leikitä, Esa sanoo.

Esa on tyytyväinen, että oli ohjelmassa oma itsensä. On kuitenkin yksi asia, jonka hän tekisi toisin.

– Ehkä voisi hetkittäin rauhoittaa mielensä. Kun miettii koko pakettia, se kuvausaika menee niin sanotusti aika usvassa eikä ehdi tajuamaan oikein mitään. En muista hääpäivästäkään itse yhtään mitään, vaan se piti katsoa jälkikäteen, hän kertoo.

Esa aikoo seurata myös vastikään alkanutta uutta Ensitreffit alttarilla -kautta. Ensimmäinen jakso tuli katsottua nauhalta.

– Se tuntui minun silmääni vähän liian vaisulta, mutta siitä ovat asiantuntijatkin sanoneet, että tapahtumia ja tuommoista alkaa kyllä tulemaan, ja niin mie uskonkin. Edelleen on aika nuoria osallistujia kyllä otettu. Jos alettaisiin parittamaan sinne kolmen- ja neljänkymmenen väliin, niin alkaa olla koettuna asioita ja tietää jo vähän, mitä haluaa, itse 29-vuotiaana ohjelmaan osallistunut Esa pohtii.

”Kannattaa heittäytyä vapaasti ja ottaa vastaan se, mitä tulee.”

Uusia osallistujia hän kehottaa unohtamaan turhaan jännittämisen ja heittäytymään.

– Hyvä sanoa, että älä jännitä, mutta tuotantoporukka ja ohjelmantekijät ottavat hyvin huomioon ihmisen ja pitävät hyvää huolta, joten ohjelmassa on hyvissä käsissä koko ajan.

– Kannattaa heittäytyä vapaasti ja ottaa vastaan se, mitä tulee. Ennakkoon ei kannata miettiä yhtään mitään, eikä saa tehdä mitään ennakko-olettamuksia siitä, millainen toisen henkilön pitää olla.

Kysymykseen siitä, lähtisikö Esa vielä uudelleen ohjelmaan, vastaus on tottakai – siis siinä tapauksessa, että olisi edelleen sinkkuna. Ohjelman jälkeen VR:n leivissä oleva mies on nimittäin löytänyt rakkauden ja on onnellisesti parisuhteessa Salossa asuvan Annan kanssa.

Vierailija

Ensitreffit alttarilla -ohjelman unelmamies Esa kertoo nyt, minkä yhden asian tekisi toisin ohjelmassa

Uskon, että Heikki ja Miina tulevat varmasti olemaan oikein hyvä pari ja ovat sitä edelleen. Katsojille näytetään vain pieni osa heidän elämästään ja ehkä vähän tarkoituksellakin provosoiden tiettyjä kommentteja otetaan mukaan. Heikki on toki varautunut, mutta kuka ei olisi tavatessaan puolisonsa ensimmäistä kertaa mennessään tämän kanssa naimisiin? Miinan luonne on aurinkoinen ja lämmin ja varmasti sulattaa jäisimmänkin tyypin. Onnea ja menestystä heille ja muillekin pareille :)
Lue kommentti