Me Naiset
|
Viivi Aaltovesi
Tuomitsevaiseksi tunnustautunut Heikki muisti onneksi hymyillä tuoreelle vaimolleen Miinalle. Kuva: MTV
Tuomitsevaiseksi tunnustautunut Heikki muisti onneksi hymyillä tuoreelle vaimolleen Miinalle. Kuva: MTV

Tiistai-iltana nähty Ensitreffit alttarilla -jakso tarjoili vaaleanpunaista rakkaushuumaa ja epäileväisen mysteeri-Heikin.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisen jakson katsomisen jälkeen poskilihakset ovat hellinä jatkuvasta spontaanista hymyilystä. Palotarkastaja Eetu ja sairaanhoitaja Rosa rakastuivat hääpäivänään niin, että lässyttivät jo muutaman tunnin tuntemisen jälkeen toisilleen estoitta ja suukottelivat vähän väliä.

Paljon kehnommin ei mennyt matikanopettaja Vesalla ja lastentarhanopettaja Sinillä, jotka olivat heti silminnähden tyytyväisiä toisiinsa ja keksivät yhteistä naurunaihetta. 

– Tässä on pelkkää pumpulia ja kukkia, Vesa sanoitti fiiliksiään hääpäivän kääntyessä iltaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rosan ja Eetun sekä Sinin ja Vesan rakkaustarinoiden lennokkaat lähdöt tuskin olivat suuri yllätys kenellekään ensimmäisen jakson nähneelle. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Olen ylipäätään tuomitseva ihmisiä kohtaan alkuun.”

Pikatuomio tatuoinneista

Valitettavasti televisionkatsojien odotukset kävivät toteen myös Miinan ja Heikin kohdalla. Kauden ensimmäisen jakson jälkeen Twitterissä, kotikatsomoissa ja kahvipöydissä epäiltiin, ettei hidastempoinen ja askeettinen Heikki ole sopiva pari pirteälle Miinalle, vaikka pariskunnalla olisikin samoja kiinnostuksenkohteita. Heikki on köyhyystutkija ja Miina tekee kehitysmaatutkimuksen gradua. 

Asiantuntijaraati lienee toivonut, että yhteiskunnallinen arvomaailma sitoisi Heikkiä ja Miinaa yhteen, mutta se ei taida auttaa tilanteessa, jossa pitäisi luoda edes pieniä ihastumisen tunteita pinnallisesti ensivaikutelman perusteella. 

Heikki, joka ensimmäisessä jaksossa mainosti sosiaalisen oikeudenmukaisuuden (mitä ikinä se tarkoittaakin) olevan hänelle keskeinen arvo parisuhteessa, ahdistui alttarilla Miinan ulkoisesta olemuksesta. Vaikka Heikki myöhemmin jaksossa kehui Miinaa kauniiksi, kertoi hän Miinan tyylin ja tatuointien tuoneen epävarmuuden tunteita. 

”Ei ainakaan tullut sellaista oloa, että olisi halunnut lähteä karkuun.”

– Olen ylipäätään tuomitseva ihmisiä kohtaan alkuun, Heikki analysoi tuntemuksiaan ystävilleen.

Mysteerimiehen reipas vaimo

Reipasta Miinaa Heikin jähmeys ei lannistanut. 

– Ei ainakaan tullut sellaista oloa, että olisi halunnut lähteä karkuun, Miina summasi helpottuneena vihkiseremonian jälkeen. 

Ruokapöydässä hän sanoi Heikille, että jos Heikillä ei ole hyvä olo, sen voisi kyllä sanoa Miinalle. Heikki yritti vakuutella, ettei häntä mikään vaivaa. 

– Heikistä puolisona on tullut sellainen rauhallinen, mutta entistä salaperäisempi ja salamyhkäisempi vaikutelma, Miina totesi jakson lopussa.

Kysely

Mikä on suosikkiparisi uusimmalla Ensitreffit-kaudella?

Rosa ja Eetu
Rosa ja Eetu
64.8%
Sini ja Vesa
Sini ja Vesa
20.0%
Miina ja Heikki
Miina ja Heikki
15.1%
Ääniä yhteensä: 839
Vuodesta -85 aviossa

Heikki ja Miina on ihana pari. Heistä voi oikeasti muodostua elämän mittainen ”juttu”. Ei tarvitse olla ensisilmäyksen jälkeen lääpällään ja valuttaa mettä. Heikkiä pidän hyvin miehekkäänä ja Miinaa tasapainottavana puolisona. Miinaa puolestaan ihastuttavan naisellisena, kauniina ja Heikkiä pirskahtelevasti virkistävänä.

Vierailija

Heikki ehdottomasti suosikki sulhanen. Ymmärrän hyvin epävarmuutta tuottavat tekijät, poden samasta syystä ahdistusta , se on hienoinen raja ...

Sisältö jatkuu mainoksen alla