Me Naiset
|
Emilia Saloranta
Bachelorette Jenny Heleniuksen rakkaudesta kilpailee 13 miestä. Kuva: Jonna Öhrnberg
Bachelorette Jenny Heleniuksen rakkaudesta kilpailee 13 miestä. Kuva: Jonna Öhrnberg

– Ensi tapaamisessa tuli paniikki, Jenny myöntää.

Bachelor Suomen ensimmäisellä kaudella katsojien suosikiksi noussut Jenny Helenius, 35, on Suomen ensimmäinen Bachelorette, eli unelmien poikamiestyttö.

Jenny vietti kolme viikkoa ohjelman kuvauksissa Turkissa 13 häntä havittelevan sinkkumiehen kanssa. Kipinää hän löysi lopulta useamman miehen kanssa, vaikka alku olikin tahmeaa.

– Miesten ensi tapaamisessa Vanajanlinnassa minua jännitti ja tuli paniikki. Hoin itselleni, että nyt pitää ihastua, ja apua, miksi en tunne mitään. Kun pääsin tutustumaan miehiin yksitellen reissussa, huomasin, että tunteita alkoi tulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jenny piti jo aikaisemmalla kaudella ryhmätreffejä epäluonnollisina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Nytkin otin ne enemmän sellaisina tilanteina, että kaverit treffailevat keskenään. Jotkut miehet yrittivät kaikennäköistä niilläkin, mutta sanoin, että sellainen kanssakäyminen ei kuulu ryhmädeiteille.

Vaihtelua kertakäyttö-Tinderille

Muuten Jenny nauttii kunnon treffeistä. Ohjelmassa niihin oli panostettu.

– Olen ollut Tinderissä ja se on tuntunut juuri kertakäyttökulttuurilta, koska siellä tavataan toinen pikaisesti, eikä todella jakseta antaa aikaa toiseen tutustumiselle.

”Jotkut miehet yrittivät kaikennäköistä ryhmätreffeilläkin.”

Poikamiestyttö painottaa, että hän on ollut onnellinen myös sinkkuna.

– Toki joskus, kun tapailusuhteet ovat päättyneet, olen miettinyt, miksi kävi taas näin. Toisaalta olen uskonut siihen, että oikea mies tulee vastaan. Mitään paniikkia en ole tuntenut, olen osannut olla onnellinen myös yksin. Mutta olin onnellinen myös reissusta tullessa, Jenny hymyilee.

Ei kaikkea julkisuuteen

Juha Rouvinen, Jennyn sydämen särkenyt Bachelor, avioitui kesällä Jutta Gustafsbergin kanssa. Jenny on nähnyt parin kerran.

– Törmäsin heihin kadulla! Minusta Jutta vaikutti herttaiselta ja positiiviselta, sekä heidän yhdessäolo vaivattomalta. Heillä on selvästi hyvä suhde, mutta ehkä ihan kaikkea ei kannata kertoa julkisuuteen. Sekin on kaunis asia, jos intiimeimmät asiat pitää vain itsellään, Jenny kertoi tänään ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Bachelorette Suomi alkaa Livillä 1.10. Me Naiset ja Liv kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla