Nelikymppinen Liza Miller (Sutton Foster) eroaa miehestään ja muuttaa Brooklyniin ystävänsä Maggien (Debi Mazar) luokse. Ikärasismiin kyllästynyt Liza valehtelee iästään työhaastattelussa ja tempautuu pian parikymppisten newyorkilaisten villiin elämään.  Kuva: Ava
Nelikymppinen Liza Miller (Sutton Foster) eroaa miehestään ja muuttaa Brooklyniin ystävänsä Maggien (Debi Mazar) luokse. Ikärasismiin kyllästynyt Liza valehtelee iästään työhaastattelussa ja tempautuu pian parikymppisten newyorkilaisten villiin elämään. Kuva: Ava

Terävä, nokkela, koskettava ja hävyttömän hauska – sellainen on Sinkkuelämää-sarjan luojan Darren Starin uutuus Younger.

IS TV-LEHTI: Darren Starin luoma Younger-draamakomediasarja on noussut hitiksi Yhdysvalloissa, eikä ihme, sillä se törmäyttää makoisalla tavalla yhteen nelikymppisten ja parikymppisten milleniaalien maailmat.

Nelikymppinen Liza (Sutton Foster) on hoitanut perhettä kotona, mutta joutuu avioeron jälkeen hakemaan töitä. Hän haluaa takaisin kirjankustannusalalle, mutta ongelmaksi muodostuu ikä: kuka nyt palkkaisi tädin, joka ei ymmärrä mitään uusien someilmiöiden päälle?

Niinpä epätoivoinen mutta nuorekas Liza päättää tekeytyä 26-vuotiaaksi. Samantien tärppää assistentin paikka kustantamosta äreän Dianan alaisena. Onneksi tukea tulee ”samanikäiseltä” eli parikymppiseltä Kelseyltä (Hilary Duff). Lizan elämään ilmestyy myös hurmaava nuori mies Josh. Mutta kuinka pitkälle Lizan vale lopulta kantaa, varsinkin kun 19-vuotias tytär palaa Intiasta?

Kuten Sinkkuelämää, myös Younger juhlistaa naisten välistä ystävyyttä, tosin nyt myös eri sukupolvien välillä. Huumori on roisia, mutta fiksua. Kirjallisuuden ystäville on tarjolla mehukkaita viittauksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hahmot kasvavat sarjan edetessä yksinkertaisista tyypeistä monipuolisiksi hahmoiksi. Herkullista antia ovat sivuhenkilöt, kuten miesfeministi, joka naisia ymmärtääkseen haluaa käyttää tamponia.

Younger, Ava klo 22.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla