Samu se tietää hitin reseptin.
Samu se tietää hitin reseptin.

Samu Haber esitti Erinin Vanha sydän -biisistä tulkinnan, josta tulee taatusti hitti.

Mies, kitara ja balladi – ja sitten vain fiilistelyä silmät kiinni. Tällä kombolla Samu Haber kosketti monia, kun hän oli Vain elämää -ohjelmassa mukana ensimmäistä kertaa vuonna 2017 ja esitti Hiljaisuus-kappaleen. Hittihän siitä syntyi.

Sama resepti näyttää toimivan yhä. Erinin Vain elämää -päivänä Samu valitsi tulkittavakseen Vanha sydän -kappaleen. Ja sehän oli varsin ihana, kenties jopa Samun kaikkien aikojen paras Vain elämää -biisi. Taatusti tulkinnasta tulee myös hitti.

Samu oli itsekin innoissaan biisistä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Olen irkkumusan ja akustisen singer-songwriter-maailman kasvatteja. Sulla (Erinillä) on yksi biisi, joka tuntuu melkein epäreilulta, että miten jotain noin hienoa voi joku tehdä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Vanha sydän on tämän kauden se iso oma lempikappale, Samu kertoi jaksossa.

Erinin mukaan biisi kertoo siitä, miten sydän on saanut muutaman kolhun liikaa. Siitä, kun pelkää rakastua eikä jaksaisi enää lähteä mukaan tunteiden vuoristorataan. Silti kappaleessa on toivo siitä, kaikki menee ihan hyvin. Ja tämän toivon Samu sai välitettyä kuulijallekin. Hän teki tekstiin myös pienen lisäyksen: You don’t really want me, do you, you’ve been telling me.

Samun versio on alkuperäistä toiveikkaampi. Tulkinta sai Erinin vellomaan onnessa ja Maija Vilkkumaalle ”kokovartalokylmikset”. Samu kertoikin jaksossa, että hän on elämässään tällä hetkellä varsin onnellinen.

Mitä mieltä olet: Onko Samun Vanha sydän -tulkinta jopa kovempi kuin hänen versionsa Irinan Hiljaisuus-kappaleesta? Kuuntele molemmat biisit ja äänestä jutun lopussa!

Samu Haber tulkitsee Erinin Vanha sydän -kappaleen.

Samun tulkinta Irinan Hiljaisuus-biisistä.

Ohjelmaa esittävä Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kysely

Kumpi on sinun lempparisi Samu Haberin Vain elämää -biiseistä?

Hiljaisuus
Hiljaisuus
57.5%
Vanha sydän
Vanha sydän
42.4%
Ääniä yhteensä: 1235
Vierailija

Ekku1 kirjoitti:
Anteeksi mitä. Ihan mitään sanomaton tulkinta, niin kuin on koko mies. Verrattuna vaikka Lauri Tähkään. Hän on ihan ylivertainen tulkitsija ja antaa oikeasti kaikkensa yleisön edessä.
 

Tähkällähän menee aivan yli se näytteleminen siitä "riipaisevasta tulkinnasta", teatraalinen esitystyyli syö huomiota itse kappaleelta. Ei hyvä!

Samu sen sijaan ammattimaisesti antaa musiikin puhua puolestaan. Hyvä niin! 

Ekku1

Anteeksi mitä. Ihan mitään sanomaton tulkinta, niin kuin on koko mies. Verrattuna vaikka Lauri Tähkään. Hän on ihan ylivertainen tulkitsija ja antaa oikeasti kaikkensa yleisön edessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla