Kunpa tv-sarjoista saisi adoptoida ihmisiä omaan elämäänsä!

Ai että! Käsikirjoittajilla on pakko hauskaa, kun he miettivät, millaisia hahmoja luovat tv-sarjoihin. Muistelimme muutamaa vanhaa ja yhä voimissaan olevaa tv-sarjaa ja löysimme sieltä kahdeksan hahmoa, jotka olisi ihanaa adoptoida omaan elämäänsä. Tosin joiltakin heistä haluaisimme vain tiettyjä asioita.

Kumman kaa -sarjan Vesa 

Eikö olisi ihanaa, jos elämässä olisi sellainen tyyppi kuin Kumman kaa -sarjan Vesa? Ja jos sinulla on jo, niin onni on todella potkaissut sinua.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Annen pikkuveli saapuu aina työkalupakkinsa kanssa paikalle – ehkä hiukan kiroillen, mutta saapuu kuitenkin. Taulujen, kirjahyllyjen ja parin näkäräisen jälkeen isosiskon paras kaveri voi sitten iloita aina auliin Vesan toisenlaisista avuista. Vesa on ilmeisen taitava silläkin osastolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisäksi Vesalta kehtaa aina kysyä, lainaisiko hän kakskymppiä.


Sinkkuelämää-sarjan Samantha

Jokainen tarvitsee elämäänsä suorapuheisen ystävän. Samantha Jones on juuri sellainen!

Kaiken lisäksi hänen kanssaan on aina hauskaa, eikä muuten ole vaaraa siitä, että seksijumalattaren tarinat loppuisivat kesken. Samanthalta saattaa saada myös tyhjentäviä vinkkejä, kuten: ”Listen to me! The right guy is an illusion. Start living your lives.”

Kauniiden ja rohkeiden Sally Spectra

Ihmisellä ei olisi mitään hätää, jos elämässä olisi sellainen leijonaemo kuin Sally Spectra. Ja puhumme siis nyt siitä vanhasta, alkuperäisestä Sallysta. Vaikka Sally olisi itse mitä pahimmissa pinteessä, häneltä ei lopu tarmo eikä usko. Sen saa kokea myös jokainen Sallyn läheinen, joita Sally suojelee kuin se leijona pentujaan. 

Frendien Phoebe

Jokaisella olisi hyvä olla lähipiirissä ihana hörhö – juuri sellainen kuin Frendien Phoebe! Phoebe on niin vilpitön, että sydän sulaa. Phoebella on myös poikkeuksellisen suuri sydän, eikä hän arvota ihmisiä palkkapussin tai tittelin mukaan. Siksi on aivan sama, mitä virheitä sinä olet elämässäsi tehnyt. Phoebella kyllä riittää ymmärrystä.

Lisäksi pelkästään Phoeben kasvojen ja olemuksen näkeminen saa hyvälle tuulelle ja palauttaa uskon ihmisyyteen.

Kaiken lisäksi Phoebe oli itse asiassa melkoinen visionääri! Perustelut löydät alla olevasta jutustamme.


Huutokauppakeisarin Markku

Huutokauppakeisarin Markku olisi melkoinen helmi omassa elämässä! Markku voisi tehdä kaikki kotityöt ja hoitaa pihan – ja varmasti hän osaa korjata autonkin ja rakentaa kesämökin. Ainut kysymysmerkki Markun kohdalla on se, tulevatko Aki ja Heli kaupan päälle? 

Salkkareiden Camilla

Jokaisen elämässä olisi hyvä olla ihminen, joka ei turhia mielistele. Sellainen kuin Salkkareiden Camilla. Camilla sanoo suoraan ja tarkoittaa mitä sanoo.

Camilla ei todellakaan ole kaikkien kaveri, mutta jos hänen luottamuksensa voittaa, on Camilla melkoinen aarre. Sitä paitsi Camillalta voi saada bisnesvinkkejä ja oppia melkoista sinnikkyyttä ja sen, että ihmisellä on kyky nousta erittäin pahoistakin pinteistä.

The Affairin Noah

Mikäli elämäntilanne sallii ja tykkää hyvästä seksistä, täydellinen ihminen tämän aukon täyttämiseen olisi The Affairin Noah. Noah kun tuntuu ehtivän ja jaksaavan. Tosin noin niin kuin muuten Noahin kaltainen ihminen saattaisi tehdä elämästä jokseenkin monimutkaista.

Muumimamma

Jokaisella on elämässä hetkiä, joina kaipaisi turvaa ja hoivaa. Siksi olisi ihanaa, että elämässä oli Muumimamma. Muumimamma on tasapainottava järjen ääni ja äärimmäisen diplomaattinen rauhoittelija. Sellaiselle on aina tarvetta.

Kenet tv-sarjoista tutun hahmon tai ihmisen sinä haluaisit elämääsi? Kerro kommenteissa!

Tuiccu

No Peppi Pitkätossun kanssa tietenkin! Voisiko parempaa ollakaan? Pyyteetön, ihastuttava luonnonlapsi, vähän anarkistinenkin. Suosikkini ja kakarasta asti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla