Tai jos ei nyt aivan ikuisiksi ajoiksi, niin ainakin alitajuntamme käsittelee näitä tapahtumia vielä pitkään.

1. Ensitreffit-Oskarin Nissan-vertaus

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Oskari keksi erässä jaksossa vertauskuvan, jota Suomi ei ollut tiettävästi aikaisemmin kuullut. Mersu-mies vertasi hänen ja Heidin tuoretta avioliittoa Nissaniin.

”Voisin kuvailla tätä kuukautta sanalla Nissan. Ei näytä ulkoisesti kauhean hääville, vaatii paljon korjaamista, on aika työläs ja saattaa välillä jättää tien päälle. Mutta omistaja on todennäköisesti ihan tyytyväinen. Ja se (eli ilmeisesti Nissan ja parisuhde) on omasta mielestä parasta, mitä maa päällään tarjoaa.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jos et vielä tiedä, mikä automerkki kuvaa omaa parisuhdettasi, voit testata sen täällä:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Napakymppigate

Ensitreffit alttarilla -sarjassa on saatu riita aikaiseksi milloin mistäkin – aivan niin kuin parisuhteissa yleensäkin. Mutta tällä kaudella Heidin ja Oskarin riidat ja hiljaiset hetket tuntuivat kotisohvalta katsottuna poikkeuksellisen vaiherikkaita.

Mieleenpainuvin niistä oli napakymppigate. Heidi pahoitti mielensä, koska Oskari ei itse kertonut hänelle osallistuneensa aikoinaan Napakymppi-ohjelmaan, vaan Heidi sai tietää siitä Oskarin ystävältä.

3. Selviytyjät Suomi -Kai ilman paitaa

Kai takana vasemmalla.
Kai takana vasemmalla.

Siinä vaiheessa, kun Selviytyjiät Suomi -ohjelman kilpailijat eivät ymmärtäneet äänestää pahinta uhkaansa pois (siis Kaita), kotisohvalla oli jäljellä enää yksi jännitysmomentti. Yllättääkö Kai laittamalla paidan päällensä, vai pysytteleekö Selviytyjät-ohjelman täydellisin kilpailija tavoilleen uskollisena ja saapuu heimoneuvoston eteen ilman paitaa?

No ei yllättänyt. Kai oli aina ilman paitaa.

4. Selviytyjät-Kasperin avautuminen

Kasperilla (pallokuvassa) oli Selviytyjät-ohjelmassa lukuisia upeita analyyseja, mutta kenties tunteikkaan hetki nähtiin viimeisessä jaksossa, kun Kasper antoi palaa oikein kunnolla. Hän lausui Kaille sanat, joita tämä kertoi sulattelevansa vielä ohjelman jälkeenkin.

Näin Kasperi muotoili ajatuksiaan Kaista:

”Voisin verrata sua selviytyjänä Nalle Puhiin. Sä hääräsit paljon siellä meidän puolenhehtaarin metsässä ja sit sä suolsit ihan käsittämättömän määrän sellaista liibalaabaa, kaikesta tällaisesta hyvyydestä, elämästä ja ihmisyydestä. Mut erona Nalle Puhiin sussa on se, että sä et pysty seisomaan sen takana mitä sä oot sanonut, etkä sä oo sympaattinen karhueläin – vaan egoistinen teeskentelijä.”


5. Big Brother -Kristianin ilmeet

No katso nyt näitä kuvia.

Mikä tunteidem kirjo niistä välittyykään.

BB-Kristian on yksi suomalaisen tosi-tv:n ilmeikkäimmistä persoonista. Ja tämä on pelkästään kehu!


6. Sami Kurosen legendaarinen asento

Sami Kuronen seisoo rannalla.

Avaa rintakehänsä.

Ojentaa kätensä kohti taivasta.

Ja lausuu maagiset sanat:

Tämä on Temptation Island.

Mitä tv-vuosi olisikaan ilman tätä kohtausta!

Vierailija

menaiset katsoo telkkarista mitä? Laatudraamaa? Dokumentteja?

Ei missään nimessä! Suomalaista realityä sen olla pitää!

Mitä vittu teitä oikein vaivaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla