Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Jos olet taksinkuljettaja, vastaa jutun lopussa olevaan kyselyyn!

Lääkärit, poliisit, papit, asianajajat, opettajat. Esimerkiksi näitä ammatteja yhdistää vaitiolovelvollisuus. Mutta tiesitkö, että myös taksinkuljettajat ovat vaitiolovelvollisia? Tosin enää vain pari kuukautta, sillä vaitiolovelvollisuus loppuu, kun uusi tieliikennelaki tulee voimaan 1. heinäkuuta.

Käytännössä lakimuutos tarkoittaa sitä, että pian kuskien ei tarvitse pitää omana tietonaan sitä, mitä asiakkaat heille puhuvat tai mitä he kuulevat, kun asiakas puhuu puhelimessa.

Ja taksissahan tunnetusti sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Jokaisella paljon taksia käyttäneellä on paljon tarinoita kuskeista, mutta niin on varmasti kuskeillakin asiakkaista. Nyt kaipaamme kuljettajien mieleenpainuvimpia kokemuksia asiakkaistaan. Jos olet tai olet ollut taksinkuljettaja, vastaa kyselyyn!

rituli

Taksinkuljettajat, nyt saa avautua asiakkaista! Kerro mieleenpainuvin muistosi

Kaikista 'kovimmat', tietävimmät juoruajat ovat olleet vielä vuosia sitten taksit. Siis taksinkuljettajat. Enimmäkseen itse taksi-autoilijat, mutta kyllä se onnistui myös 'rengeiltä'. Viime vuosina tilanne on parantunut asiakkaille mielyttävämmäksi, eli juoruaminen on jäänyt pois 'muodista' taksi-autoilijoilta. Lain tiukennus ja joissakin kaupungeissa tapahtuneet asikakkaiden juorujuttujen saattamiset lakimiesten ratkaistaviksi vähensi ja on vähentänyt tapauksia hyvin paljon. Onhan asia...
Lue kommentti