Kuvat
Colourbox ja Sanoma-arkisto
Tämä tässä on Sydneyn oopperatalo, mutta sitä ei tässä testissä kysytä.
Tämä tässä on Sydneyn oopperatalo, mutta sitä ei tässä testissä kysytä.

Oletko Suomessa viihtyvä kotihiiri vai kokenut maailmanmatkaaja? Me Naisten testi paljastaa, kuinka hyvin tiedät, miltä maailman kaupungit näyttävät. 

Suomalaiset ovat melko taitavia maantiedossa – etenkin silloin, kun on kyse Euroopasta. Esimerkiksi Euroopan pääkaupungit ovat suurimmalla osalla hyvin muistissa. 

Myös Suomen maantieto on tietysti kansalaisilla hallussa. Jo yli 300 000 suomalaista on testannut, osaako sijoittaa kotimaan kaupungit kartalle. Suurin osa on suoriutunut testistä varsin kiitettävin arvosanoin. 

Kun katse kohdistetaan koko maailmaan, menee aika monella suomalaisella kuitenkin sormi suuhun. Vain kolme prosenttia on saanut täydet pisteet Me Naisten testistä, jossa pitää tietää, mikä kaupunki on kunkin maan pääkaupunki:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tämä kuvatesti on asteen hankalampi. Kokosimme yhteen valokuvia maailman tunnetuista kaupungeista ja niiden ikonisista maisemista ja maamerkeistä. Osaatko yhdistää kuvan oikeaan kaupunkiin? Epäilemme, että useamman kysymyksen kohdalla joudut hieman miettimään!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla