Jenni Haukio ja Sauli Niinistö ovat kertoneet, että he ehtivät odottaa ja toivoa lasta useiden vuosien ajan. Kuvat: Sanoma-arkisto ja Tasavallan presidentin kanslian Instagram
Jenni Haukio ja Sauli Niinistö ovat kertoneet, että he ehtivät odottaa ja toivoa lasta useiden vuosien ajan. Kuvat: Sanoma-arkisto ja Tasavallan presidentin kanslian Instagram

Me Naiset onnittelee 1-vuotiasta Aaro Niinistöä!

Presidentillinen Aaro-vauva täyttää tänään vuoden, mikä tarkoittaa taaperouden ajanjakson alkamista. Kun lapsi kasvaa, myös luonteenpiirteet alkavat tulla entistä voimakkaammin esiin.

Tuleeko hänestä isänsä kaltainen johtaja vai periikö hän äitinsä rauhallisen olemuksen?

Ainakin elokuussa julkaistun kuvan perusteella Aaro Veli Väinämö Niinistö vaikuttaa leikkisältä kaverilta. Presidentti Sauli Niinistön 70-vuotispäivänä julkaistuun kuvaan on laitettu puhekuplat, joissa Aaro ehdottaa Lennu-koiralle laulamista ja Sauli kiittää Instagram-seuraajiaan syntymäpäiväonnitteluista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Tasavallan presidentin kanslia (@tpkanslia) jakama julkaisu

Koska Sauli Niinistön ja Jenni Haukion lapsesta tiedetään kuitenkin lopulta kovin vähän, on turvauduttava informaatioon, jota on saatavilla. Esimerkiksi aina luotettavaan horoskooppiin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Idearikas mutta jääräpäinen

Helmikuun 2. päivä syntynyt Aaro on horoskoopiltaan vesimies.

Muun muassa näin vesimiestä kuvaillaan Me Naisten sivuilla julkaistussa luonnehoroskoopissa:

Vesimies suhtautuu uuteen ennakkoluulottomasti ja tulevaisuus näyttää hänen silmäänsä aina valoisalta. Vesimies onkin loistava tsemppari, koska hän jaksaa luottaa parempaan huomiseen. Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti idearikkaus.

Pahimmillaan jatkuva halu pyrkiä kohti uutta ajaa vesimiehen vauhtisokeuteen. Vesimies hurahtaa helposti uusiin juttuihin eikä välttämättä hullaantuessaan piittaa muiden mielipiteistä. Yleensä vesimies on kuitenkin varsin tunneälykäs, eikä siedä ensinkään vääryyttä tai epätasa-arvoisuutta.

Vesimiehen jääräpäisyys saattaa kuitenkin näyttäytyä helposti tylyytenä.

Vesimies viihtyy erinomaisen hyvin omissa oloissaan. Turhanpäiväistä löpinää ja sutkauttelua vesimies ei jaksa kuunnella. Rakkaidensa kanssa hän kuitenkin viettää mielellään aikaansa. 

Sauli Niinistö on horoskoopiltaan neitsyt ja Jenni Haukio oinas. Täältä löydät Me Naisten luonnehoroskoopit kaikille merkeille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla