Presidentti Tarja Halosen kotona vallitsee tarkka hierarkia: Meggi-kissa vie, ja muut vikisevät.

Presidentti Tarja Halonen on yksi Suomen tunnetuimmista kissanomistajista. Samalla hänen Meggi-kissansa on yksi Suomen tunnetuimmista kissoista.

Vuonna 2013 Halonen sai Neva Masquerade -rotuisen Meggin – koko nimeltään Meggi Medvedeva – lahjaksi Venäjän silloiselta presidentiltä Dmitri Medvedeviltä. Siitä eteenpäin Halosen kotona on vallinnut tarkka hierarkia: Meggi vie, ja muut vikisevät.

– Hän suhtautuu meihin vähän kuin huonosti koulutettuun henkilökuntaan. Hän on söpö, sosiaalinen ja meihin kiintynyt, erityisesti minuun, Halonen kuvaili Meggiä viime vuonna Apu-lehden haastattelussa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Moni kissanomistaja voi takuulla samastua Halosen kuvaukseen siitä, kuinka oma rontti kohtelee ihmisystäviään kuin alamaisiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Keskiviikkona Halonen julkaisi Twitter-tilillään kuvan, joka kiteyttää tilanteen vielä astetta täydellisemmin. Kuvassa Meggi on vallannut Halosen ja hänen puolisonsa Pentti Arajärven kylpyhuoneen käsienpesualtaan koko komeudellaan.

– Meggi valtasi kylpyhuoneen pesualtaan. Lieneekö protesti isäntäväen (lue palvelusväen) kevään kokouskiireille vai pakeneminen yllätyshelteiltä? Hampaitteni harjaus siirtyi tänä aamuna suihkun puolelle, Halonen kirjoittaa Twitterissä.

Kuvan alla muut kissanomistajat toteavat tilanteen todellakin näyttävän tutulta. Anita Viherpuro on jakanut kuvan alle otoksen omista kissoistaan:

Onko sinulla täydellinen kuva omasta kissastasi hassussa tilanteessa? Lähetä se meille alla olevalla lomakkeella – autat samalla jutunteossa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla