Sussexin herttuatar Meghanin vatsaa kytätään tällä hetkellä kuumeisesti. Kysyimme herttuattaren vyötäröltä, mitä ihmettä se ajattelee moisesta.

Kuninkaalliset ovat jo vuosisatojen ajan tykänneet hoitaa hommat varsin perinteisesti – myös rakkaus-, perhe- ja parisuhdehommat. Ei siis liene suurikaan yllätys, että myös brittihovin tuoreimmalle superparille eli prinssi Harrylle, 33, ja herttuatar Meghanille, 37, on povattu varsin suoraviivaista tulevaisuutta.

Harry ja Meghan avioituivat toukokuussa. Sen jälkeen pariskunnan tärkein virstanpylväs on nähtävästi lisääntyminen. Ja voi pojat, sitä on jännitetty viime kuukausina monta kertaa!

Jo kesäkuussa Meghanin raskaus vaikutti aivan varmalta. Tärkein johtolanka oli tietenkin se, että herttuatar oli pukeutunut Irlannin Iso-Britannian suurlähetystön kesäjuhliin vyötärönseudulta hieman väljään mekkoon. Heinäkuussa Meghan ampui huhut alas hiljaisella eleganssillaan. Eli särppimällä kameroiden edessä samppanjaa.

Viime viikolla vauvahuhut käynnistyivät jälleen, kun Harry ja Meghan osallistuivat Lontoossa järjestettyyn hyväntekeväisyysgaalaan. Siniseen Jason Wun hihattomaan mekkoon pukeutuneet Meghanin vatsanseutu näytti joidenkin silmään kiistatta siltä, että siellä pötköttelee kuninkaallinen sikiö.

Selkeä vauvamasu! Kuva: Reuters
Selkeä vauvamasu! Kuva: Reuters

Öh, ei kun hetkonen? Kuva: Reuters
Öh, ei kun hetkonen? Kuva: Reuters

Brittihovi ei ole kommentoinut vauvahuhuja sanallakaan. Eli mitä ihmettä tästä pitäisi nyt sitten ajatella? Pitääkö vauvauutinen paikkansa, täh? 

Päätimme selvittää! Otimme telepaattisen yhteyden Meghanin mahaan ja kysyimme siltä, mitä herttuattaren vyötärönseutu tuumaa:

Hello Meghanin maha, mikä pössis?

”Viikonloppuna tuli herkuteltua, eli aivan hyvältä tuntuu. Himoitsen valkosipulia ja äyriäisiä. Jos et jo tiennyt, niin en saa syödä niitä, koska olen niin kovin kuninkaallinen maha, etteivät sipuli tai katkaravut sovi minulle.” 

Tämä selvä! Joidenkin mukaan sisälläsi kasvaa kuninkaallinen sikiö, eli ”masuasukki”. Totta vai tarua?

”Jaa’a, jätän tällä kertaa sanomatta muuta kuin, että voi olla tai olla olematta. Ei kun hetkonen, mitä minä selitän? Enhän minä osaa puhua. Olen maha! Eiköhän suuni kerro sitten, kun pääni sitä haluaa.”

Hyvä suunnitelma. Miltä tuntuu, kun joku jatkuvasti tapittaa ja odottaa kohdussasi tapahtuvan jänniä?

”Pakko myöntää, hedelmällisyys- ja ulkonäköpaineet ovat kovat. Meillä vatsoilla on myös tapana näyttää milloin mistäkin syystä jos joltakin. Joskus tuhdin lounaan, joskus turvotuksen, joskus väljän koltun vuoksi. Tutkimattomat ovat vatsojen tiet, joten en lähtisi vetämään masuista suuria johtopäätöksiä.”

Oh dear, aivan totta. Kiitos telepaattisesta haastattelusta, Meghanin maha!