Silkkiyöpaita vai nuhjaantuneet collarit? Valintasi voi kertoa yhtä ja toista sisimmästäsi.

Muoti-ilmiöitä tulee ja menee. Kotona kuumimmat trendit eivät kuitenkaan välttämättä näy, vaikka muutoin seuraisi muotimaailmaa hyvinkin tarkasti. Moni luottaa aivan toisenlaiseen tyyliin viettäessään aikaa neljän seinän sisällä.

Kun Me Naisten kannessa hiljattain julistettiin, että ”bleiseri on kevään luottovaate”, Twitter-kansa oli valppaana ja esitti eriävän näkemyksensä. Jakun sijaan kevään luottovaatteeksi ennustetaan tänä vuonna pierulökäreitä tai villasukkia.

Vaan on niitä muitakin vaihtoehtoja kotiasuksi! Kuten vaikkapa mukavan kuluneet legginsit tai silkkinen pyjama. Väitämme, että valintasi voi kertoa sinusta yhtä ja toista. Niinpä laadimme leikkimielisen testin, joka paljastaa, millainen tyyppi olet kotikuteidesi perusteella. Kokeile, mitä asuvalintasi kertoo sinusta:

Osuiko testi oikeaan vai menikö ihan metsään? Kerro kommenteissa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Kattia kanssa

Ei pitänyt paikkaansa, olin boheemi.. ja boheemi ei muka ole mikään tunteilija?!? Päinvastoin, olen tosi herkkä ja tunteellinen ihminen. Ja miksi hemmetissä vaihtoehdoissa ei ollut ihan tavallista yöpaitaa, paitulia? Höh, joutavia testejä! :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla