Kuvat
Sanoma-arkisto
Ysärillä Suomessa soivat muun muassa Ultra Bra, Eppu Normaali, Apulanta ja Neon 2.
Ysärillä Suomessa soivat muun muassa Ultra Bra, Eppu Normaali, Apulanta ja Neon 2.

Ei polku tää vie mihinkään, nyt sen nään... Muun muassa näin lauloi Suomi 1990-luvulla. Me Naisten testi paljastaa, miten hyvin muistat ysärihittibiisit lyriikoiden perusteella. 

Grungemuoti, krepatut hiukset, mahtavat teinileffat, Jyrki ja Twin Peaks. Ainakin nostalgiasilmälasien läpi tarkasteltuna ysäri tuntuu mitä parhaimmalta vuosikymmeneltä

Ja entäs se musiikki! Tyttö- ja poikabändit Spaissareista Backstreet Boysiin, Nirvana ja Britney Spears. Kotimaisista kuuntelimme tietysti Ultra Brata, Tehosekoitinta, Kaija Koota ja Nylon Beatia. 

Vaan muistatko vielä 90-luvun suosituimpien suomalaisten biisien lyriikat? Nyt on aika verestää muistia ja testata asia! 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Olemme valinneet testiin säkeitä suomalaisista ysärikappaleista. Sinun tehtäväsi on tunnistaa, mikä biisi on kyseessä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Hessu

Vierailija kirjoitti:
Se, että osaa nimetä joitakin ihmeen suomihittibiisejä, ei todellakaan kerro yhtään mitään minkään tason musiikkitietämyksestä!!

Taisi mennä tämä testi vihkoon?

Vierailija

Olihan tässä hitti jos toinenkin. Radiossa on nykyisin kanava nimeltä Ysäri, ja siellä soitetaan vain jotain todella kummallista rave-konemusaa. Olen mielessäni ihmetellyt, että eikö ysärillä oikeasti tullut mitään kunnon musiikkia, mutta tässähän sitä oli oikein läjäpäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla