Kuvat
Shutterstock
Vetoaako sinuun kaupungin vilinä vai maalaisidylli?
Vetoaako sinuun kaupungin vilinä vai maalaisidylli?

Viihdytkö paremmin suurkaupungin sykkeessä vai maaseudun rauhassa? Testimme sen paljastaa.

Sillä on tutkitustikin väliä, asuuko maalla vai kaupungissa. Tiedetään esimerkiksi, että maaseudulla asutaan väljemmin kuin kaupungeissa ja toisaalta kulttuuritarjontaa riittää runsaammin kaupungeissa kuin syrjäseuduilla.

Pelkkä asuinpaikka ei kuitenkaan mielestämme tee kenestäkään automaattisesti maalaista tai kaupunkilaista. Olennaisempaa on, millainen tuntee olevansa syvällä sisimmässään. Vaikka asuisi kaupungin keskustassa, saattaa silti haikailla yhtenään maaseudun rauhaan. Samoin jopa maaseudun sydämessä syntynyt voi koko elämänsä kaivata kaupungin vilskeeseen ja sinne päästessään tuntea viimein olevansa kotona.

Kumpi sinä olet sielultasi, ehta maalainen vai todellinen city-ihminen? Se selviää, kun teet Me Naisten täysin aukottoman testin!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Osuiko testi oikeaan vai olimmeko aivan hakoteillä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olette hakoteillä. Täysin kaupunkilainen haluaa tuntea naapurinsa, mutta olla rauhassa. Festarit ovat maalaisille. Kaupungin keskustassakin on luontoa, ei siitä pitääkseen tarvitse pellonlaitaan muuttaa.

jäsen 882013

En todellakaan ole maalainen, vaan kolmannen polven keskikaupunkilainen. Kesänviettokysymyksessänne ei ollut yhtään kaupunkilaisen vaihtoehtoa. Maalla ole ollut viimeksi lapsena viikon verran sukulaisilla per kesä ja nyt aikuisena vain viikonloppuvieraana tuttujen mökillä. Ei kesällä tarvitse "tehdä" mitään, sää vain on lämpimämpi ja ulkona voi olla kevyemmissä vaatteissa. Rantaterassit kuuluvat kesään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla