Mämmi, oliivit, maksalaatikko – suostutko syömään vai et? Vastaa ja selvitä, oletko nirsompi kuin suurin osa muista suomalaisista. 

Nirson elämä ei ole helppoa. Epämiellyttäviä ruoka-aineita tulee vastaan illanistujaisissa ja ravintoloiden listoilla, ja niistä kieltäytyminen voi olla vaikeaa. Nirso ei halua pahoittaa ruuanlaittajan mieltä, mutta minkäs sille voi, jos raaka sipuli ei mene kurkusta alas tai jos pelkkä homejuuston näkeminen aiheuttaa vilunväristyksiä? 

Pidätkö itseäsi nirsona? Entä arvaatko, kuinka moni muu vihaa samaa ruokaa kuin sinä? Tällä testillä voit selvittää helposti, kuinka nirso olet muihin suomalaisiin verrattuna.

Kerro, mitä mieltä olet alla olevista ruuista. Klikattuasi sopivaa vaihtoehtoa testi kertoo saman tien, kuinka monta prosenttia vastaajista oli kanssasi samaa tai eri mieltä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jutun lopussa voit myös kertoa, mitä tunteita ja ajatuksia nirsous sinussa herättää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Pohditko yhä, oletko muita nirsompi? Voit päätellä tuloksen katsomalla jokaisen kysymyksen kohdalla olevia prosenttilukuja. Jos et syö niitä ruokia, jotka muille vastaajille maistuivat, olet todennäköisesti nirso. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Testaaja

Tein testin, mutta en saanut vastausta testin kysymykseen siitä, olenko nirsompi kuin muut suomalaiset. Testistä puuttui ”lopputulema”.

Sisältö jatkuu mainoksen alla