Me Naiset
|
Milla Kukkonen
Hymyä ja naurua – mitä muuta voisi ystävyydeltä toivoa? Kuvat: Reuters
Hymyä ja naurua – mitä muuta voisi ystävyydeltä toivoa? Kuvat: Reuters

Joskus kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Niin myös Bradleyn ja Gagan ystävyyden kohdalla!

Ystävyys. Kauneimmillaan se on jotain niin maagista, että voi käytännössä rikkoa koko hela internetin.

Tällaista upeaa ystävyyttä päästiin todistamaan maanantaina Oscar-gaalassa, kun taiteen monitaituri Lady Gaga (Stefani Germanotta) ja näyttelijä-ohjaaja Bradley Cooper esittivät herkän dueton Shallow-kappaleesta. A Star Is Born -elokuvan tunnuskappale nappasi gaalassa parhaan kappaleen Oscarin.

Joidenkin mielestä kaksikon välillä näyttäisi tosin olevan jotain muutakin kuin vain ystävyyttä. Esimerkiksi poppari Mel B kertoi Good Morning Britain -ohjelmassa kiusaantuneensa kaksikon intiimistä esityksestä:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tunsin oloni niin vaivautuneeksi Bradleyn tyttöystävän [malli Irina Shayk] puolesta, voi hyvä luoja, Mel B pudisteli päätään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaivaannuttavaa tai ei, ihastuttavalta kaksikon ystävyys kaikesta huolimatta vaikuttaa!

Kokosimme Gagasta ja Bradleysta kuvagallerian, joka havainnollistaa heidän lämmintä suhdettaan:

Kuva: Reuters
Kuva: Reuters

Joskus erityisen lämmin ystävyys syttyy töiden kautta. Näin kävi myös Gagalle ja Bradleylle.

Bradley on kertonut saaneensa huhtikuussa 2016 Gagan keikalla vision, että laulaja voisi olla juuri sopiva elokuvaan, jonka hän itse haluaisi ohjata. Seuraavana päivänä hän lähestyi Gagan manageria ja kysyi, voisiko tavata laulajan.

– Ajoin Malibuun, istuimme hänen terassillaan ja seuraavaksi huomaan, että syömme yhdessä spagettia ja lihapullia, Bradley kertoi W-lehdelle.

Kuva: Reuters
Kuva: Reuters

Sekä Gaga että Bradley ovat italianamerikkalaisia. Vanity Fair -lehden haastattelussa Bradley kertoi, että samantyylinen tausta on yksi syistä, miksi heillä natsaa niin hyvin yhteen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Kuten kunnon ystävän kuuluu, Bradley ja Gaga ovat puhuneet kautta linjan toisistaan selän takana vain hyvää.

– Yksikään näyttelijä ei pysty musiikillisesti samaan, mitä Stefani teki 42 kuvauspäivän aikana: tarvitsin elokuvaan plutoniumia. Ja elokuvan plutonium on Stefanin ääni, Bradley kehui ystäväänsä.

Tältä kaksikko näyttää heidän yhteisessä elokuvassaan:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LookWhatIFound #AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Moni tuntee Lady Gagan ensisijaisesti laulajana ja Bradley Cooperin näyttelijänä. Kaksikolle on kuitenkin ystävyyden ensimetreistä asti ollut selvää, että he ovat paljon muutakin.

– En tiedä, onko minulla ollut koskaan yhtä läheistä taiteellista suhdetta kuin Bradleyn kanssa. Minulle merkitsi paljon, että elokuvan kuvausten alussa kättelimme ja hän sanoi minulle: ”Sinä olet näyttelijä.” Minä sanoin hänelle: ”Sinä olet muusikko.”

Kuva: Reuters
Kuva: Reuters

Tosiystävät uskovat sinuun silloinkin, kun et itse usko itseesi. Erityisen paljon he uskovat sinuun silloin, kun kaikki muut kyseenalaistavat. Gaga on moneen otteeseen kiitellyt Bradleytä siitä, että tämä on uskonut häneen ihan aina.

– Paikalla voisi olla 100 ihmistä, joista 99 ei usko sinuun. Tarvitset vain yhden – minulle se yksi on Bradley, Gaga on sanonut.

Gaga ja Bradley on nähty lukuisia kertoja yhdessä punaisella matolla.

Kaksikko on yleensä saapunut tietenkin lähinnä promoamaan yhteistä elokuvaansa. Kuvien perusteella homma ei ulkopuolisen silmään ole näyttänyt ainoastaan työorientoituneelta:

Kovin naurattaa! Kuva: Reuters
Kovin naurattaa! Kuva: Reuters

Käsi kädessä on hyvä olla. Kuva: Reuters
Käsi kädessä on hyvä olla. Kuva: Reuters

Eikä tietenkään sovi sivuuttaa kaksikon kaikista ihastuttavinta – julkista – hetkeä eli Oscar-gaalaa! Tätä tunteidentäyteistä tilannetta ei noin vain unohdeta:

Voi että!

Sisältö jatkuu mainoksen alla