Ainoan ja oikean keskikesän horoskoopin on laatinut Me Naiset -lehden suosittua Epäolennaiset-palstaa kirjoittava Virpi Salmi. Siinä syntymäviikonpäiväsi kertoo, mitä keskikesältä on odotettavissa.

Maanantai

Kävelet tiellä numero 1361. Tai tiellä numero 2040. Tulee paikallinen raekuuro ja feikki-Crocsiisi menee kivi. 

Tiistai

Heräät aamulla, vasenta jalkaasi särkee, juot kahvia ja selaat kännykkää. Et muista aamuista jalkasärkyä enää koskaan.

Keskiviikko

Menet kauppaan. Leipäosastolla mietit, otatko ruis- vai kauraleipää. Unohdat ostaa leivinpaperin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Torstai

Suunnittelet leikkaavasi ruohon. Sitten muistat, ettei sinulla ole pihaa, jossa kasvaisi nurmikko. Masennut. Muistat, ettei naapurillasikaan ole pihaa, joten piristyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Perjantai

Tilaat lonkeron. Vasta sen jälkeen muistat, miten pahaa lonkero on. Tai itse asiassa se onkin hyvää. Eikä kun sittenkin pahaa. Mutta silti aika hyvää.


Lauantai

Olet kyllästynyt grilliruokaan, mutta ei auta. Tänään on taas lyötävä grilli tulille ja joku possunpala siihen karsinogeeniä keräämään. Onneksi pian on talvi.

Sunnuntai

Aurinko rävähtää paistamaan vihdoin. Öljyät täydellisen vartalosi kookoksentuoksulla ja menet ulos houkuttelemaan kärpäsiä ja paarmoja. Ne pitävätkin sinusta paljon.

Ai etkö tiedä, minä päivänä olet syntynyt? Sen voit selvittää kätevästi esimerkiksi täällä. Seuraa myös Me Naisia Instagramissa – löydät sieltä muun muassa mainiot häröskooppimme.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla