Niin paljon valintoja! Kerro, miten sinä lähestyt keksiä tai syöt banaanisi!

Elämä on täynnä valintoja – ihan joka päivä. Ja usein valintojen tekeminen alkaa jo aamusta ennen kuin on edes kunnolla herännyt. Pitää päättää, taitteleeko suodatinpussista reunat vai ei. Entä kummalle puolelle näkkäriä levittäisi voin?

Tämä on vasta alkua. Valintoja täytyy tehdä pitkin päivää. On valittava keittolevy. Banaaninkin voi avata ainakin kolmella eri tavalla. 

No. Kaikki eivät tietystikään päätää vaivaan moisilla asioilla. Kenties suurimmalla osalla nämä toimenpiteet sujuvat rutiinilla sen kummempia ajattelematta. Mutta se on paha, jos joskus huomaa jonkun toisen ihmisen tekevän jonkin asian eri tavalla kuin itse tekee. Se voi herkempää ihmismieltä jopa järkyttää. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Valitsimme yhdeksän asiaa, jotka voi tehdä usealla eri tavalla. Valitse oma tapasi tehdä ja vertaa reaaliajassa, kuinka moni muu tekee sinun tavallasi. Vai tekevätkö he saman asian ”väärin”.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos joku tekee jonkin yllä mainituista asioista eri tavalla kuin sinä, aiheuttaako se sinussa suuria tunteita? Jos kyllä, niin nyt sinulla on oiva mahdollisuus kertoa tarkemmin alla olevassa kyselyssämme!

Vastauksia voidaan käyttää Me Naisten jutuissa. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla