Kenen kanssa Brad Pitt seurusteli ennen Jennifer Anistonia? Kuka heilasteli Johnny Deppiä? Testaa, kuinka hyvin muistat ysärin kuumimmat julkkisparit. 

Julkkismaailman kuuluisimmat ex-rakastavaiset ovat epäilemättä Jennifer Aniston ja Brad Pitt. Kun pariskunta tapasi toisensa 90-luvun lopulla, heistä tuli heti Hollywoodin seuratuin pari. Häitä juhlittiin vuonna 2000.

Onni ei kuitenkaan kestänyt: Brad tapasi Angelina Jolien Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa, ja työkaveruus alkoi saada syvempiä sävyjä. Romanssin uumoillaan olevan yksi syy Jenniferin ja Bradin eroon vuonna 2005.

Nykyään Jenniferin ja Bradin välit vaikuttavat kuitenkin olevan kunnossa. Alkuvuonna kaksikon lämmin kohtaaminen SAG Awardseissa tallentui kameroille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jennifer ja Brad olivat siis 1990-luvun ikonisin ex-pari, mutta muistatko yhä, ketkä muut Hollywood-tähdet seurustelivat ysärillä? 

Nyt pääset testaamaan, miten hyvin muistat maailmantähtien monimutkaiset suhdekuviot. Lupaamme, että ysärillä nuoruuttaan viettäneille testi on varsin nostalginen. Nuoremmat testaajat saattavat yllättyä: ai ovatko nuokin olleet joskus yhdessä?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla