Toisille perjantai 13. päivä on vain yksi päivä muiden joukossa, toisille se tietää huonoa onnea. Kuva: Shutterstock
Toisille perjantai 13. päivä on vain yksi päivä muiden joukossa, toisille se tietää huonoa onnea. Kuva: Shutterstock

Perjantai 13. päivän kunniaksi laadimme testin, jonka avulla voit selvittää, kuinka taikauskoinen olet. Olet taikauskoinen!

 

Jep, olet todella taikauskoinen – sekä erittäin perehtynyt asioihin, jotka tuottavat onnea ja epäonnea. Hyvä onni seuraa sinua varmasti kaikkialle!


Et ole taikauskoinen laisinkaan

 

Taikausko, silkkaa hölynpölyä! Ehkä onkin ihan fiksua suunnata energiansa johonkin muuhun kuin mustien kissojen kyttäämiseen.


Sinussa on hieman taikauskoa!

 

Olet omaksunut muutamia taikauskoisten tapoja, mutta et ota juttua liian tosissasi. Sinulla on terve suhtautuminen asiaan – taikausko pieninä annoksina piristää elämää.


Mitä tapahtuu ihmiselle, joka talloo vahingossa kantapäillesi?


Vältätkö numeroa 13?


Mitä teet, kun näet mustan kissan kadulla?


Mitä tapahtuu, jos kokeilee toisen vihkisormusta?


Saako käsilaukun laskea lattialle?


Uskotko saunatonttuun?


Mitä teet, kun sinulta irtoaa ripsi?


Olet syömässä joulupuuroa. Kiinnostaako manteli?


Miksi tupakkaa ei kannata sytyttää kynttilällä?


Tiskialtaassasi olevat aterimit ovat ristissä. Mitä teet?

 

Vaikka kesäkuumalla aivotkin tuntuvat sulavan, luovuus silti kukkii sosiaalisessa mediassa.

Donald Trumpin ja Vladimir Putinin maanantainen huippukokous Helsingissä herätti Suomessa ja maailmalla tunteita laidasta laitaan: monia kiinnosti, vielä useampaa koko tapaus ärsytti.

Varsinkin Yhdysvalloissa Trumpin käyttäytyminen herätti närää. Amerikkalaiset teilasivat presidenttinsä suorituksen maan rakoon. Jopa omassa puolueessaan Trumpin sanotaan alistuneen Putinille ja tanssineen Putinin pillin mukaisesti.

Kuten arvata saattaa, moni meemi- ja pilakuvanikkari on inspiroitunut Helsingin huippukokouksesta. Tässä valikoima hauskimmista:

Putin ohjaksissa

Putinista on levinnyt paljon "luonnonläheisiä" kuvia netissä, ja lisää tuli esimerkiksi viime vuonna. Varsinkin tuttu ratsastuskuva on jälleen kaivettu esiin, uudella kyytiläisellä:

 

#helsinki #trumputin #putinholster #haterswillsayitsphotoshop

Henkilön trumpsupportersbelike (@putinsholster) jakama julkaisu

Putin viemässä Trumpia kuin pässiä narussa

Monessa meemissä ja pilakuvassa toistuu ajatus, että Putin piti Trumpia tiukasti hihnassaan huippukokouksen ajan:

 

#TrumPutin #Putinspuppet #helsinki2018 #FUCKTrump

Henkilön Tim Jackson (@timothyvjackson) jakama julkaisu  

 

Great. Just great. #helsinkisummit #helsinki2018 #helsinkisummit2018 #trumputin

Henkilön Linda Saukko-Rauta (@sauraulinda) jakama julkaisu

Kokouksen alla huomio kiinnittyi myös Trumpin Twitter-lausuntoon, kuinka Amerikan ja Venäjän välit ovat olleet huonot johtuen Yhdysvaltojen monivuotisesta tyhmyydestä.

Siitä syntyi tietenkin meemi, jossa Trump kysyy, mitä selittäisi yleisölleen, ja Putin neuvoo syyttämään ”sitä tummaihoista tyyppiä” viitaten presidentti Barack Obamaan:

 

Seems legit🤷🏾‍♂️#TeamDL #TrumPutin #maga #hellinahandbasket #Putin #Russia #FUCKTRUMP

Henkilön realdlhughley (@realdlhughley) jakama julkaisu

Petturi!

Myös amerikkalaisten näkemys Trumpin petturuudesta nousee esille meemeissä. Alla olevan kuvan valkopäämerikotka on Amerikan kansallislintu.

– Trump on petturi. Hänen henkilökuntansa jäsenet ovat sen mahdollistajia. Hänen sokeat seuraajansa ovat mahdollistajia. Ja Fox Newsin jäsenet, jotka seisovat aina Trumpin takana, ovat mahdollistajia. Yhdessä autatte pilaamaan Amerikan, kuvatekstissä sanotaan.

Toisaalla taas käytetään meemimaailmassa hyvin tutuksi tullutta kuvapankkikuvaa

 

Incredible offer! #helsinki2018 #TrumPutin

Henkilön Juho Pylvänäinen (@mylittlejuho666) jakama julkaisu

Samaa aihetta liippaa seuraavakin meemi. Tiistain aikana Trump nimittäin säikähti kotimaansa pöyristynyttä reaktiota siihen, mitä sattui lausahtamaan Venäjän vaikutuksesta Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin, ja väitti seonneensa sanoissaan. Näinköhän.

Sekoilusta on pilailtu muun muassa Star Wars -klassikkohahmolla: 

Kesällä useat julkkikset ovat innostuneet urakalla näyttämään rakkauttaan sosiaalisessa mediassa ja julkisilla paikoilla. Äänestä, kuka on mielestäsi kesän 2018 ihanin pari!

1. Jukka Hildén & Chachi Gonzales

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 37, viettää paljon aikaa Los Angelesissa asuvan YouTube-tähti Chachi Gonzalesin, 22,  kanssa. Vaikka pari ei virallisesti ole vahvistanut seurustelevansa, he julkaisevat paljon sydämen sulattavia söpistelykuvia ja kertovat olevansa onnellisia toistensa kanssa. 

Moni luuli, että pari oli mennyt kihloihin, kun Chachi julkaisi videon nimellä My Engagement Ring. Todellisuudessa kyse oli sormuksesta, jonka nainen oli ostanut hemmotellakseen itseään.  

2. Samuli Edelmann ja Paula Vesala 

Koko Suomea puhutti heinäkuun alussa näyttelijä-laulaja Samuli Edelmannin ja muusikko Paula Vesalan suhde. Pari ei ole kommentoinut romanssiaan julkisuudessa, mutta Seiska-lehden kuvat ja silminnäkijähavainnot kertovat heidän pussailleen yhdessä kadulla. Pariskunta esitti Johanna Kurkelan Rakkauslaulun duettona Vain Elämää -ohjelmassa vuonna 2014. Näin neljä vuotta myöhemmin esitys kuulostaa rakkaudentunnustukselta. 

3. Rita Niemi ja Aki Manninen 

Tempation Islandista ja Gladiaattoreista tutut Rita Niemi ja Aki Manninen näyttävät hekin edelleen onnellisilta. Pori Jazzien kultaisessa auringonlaskussa poseeraavat kyyhkyläiset kertovat julkisesti rakastavansa toisiaan. 

 

I LOVE YOU!!❤️ @akiturbomanninen #iloveyou #porijazz2018

A post shared by Rita Niemi 🇫🇮 (@ritaniemi) on   

 

On aikoja, jonka ei toivoisi loppuvan ☀️🏹 Rakastan @ritaniemi ❤️

A post shared by Aki Manninen 🇫🇮 (@akiturbomanninen) on

4. Tuomas Enbuske ja Sarian ”Salli” Antila

On siellä Porissa muitakin! Tuomas Enbuske ja Salli Antila julkaisivat yhteiskuvan SuomiAreenalta. 

 

Pyhiinvaellusmatkalla Dingon synnyinseudulla. #SuomiAreena

A post shared by TuomasEnbuske (@tuomasenbuske) on

Hiljattain Tuomas osti rakkaalleen lahjaksi aforismivessapaperia. Pari oli keskenään eri mieltä teon romanttisuudesta. 

5. Prinssi William & herttuatar Catherine

Tämä kuninkaallispariskunta nähtiin vastikään Wimbledonin tennisturnauksessa. Cambridgen herttuatar Catherine pukeutui kirkkaan keltaiseen mekkoon, joka sai osakseen paljon huomiota, mutta vähintään yhtä paljon kommentoitiin hänen ja Williamin hilpeää ja rakkaudentäyteistä käytöstä. Pariskunnalla on kotonaan muutaman kuukauden ikäinen vauva, joten päivä tenniskatsomossa voidaan laskea aikuisten treffiajaksi.

Catherinen ja Williamin häistä on jo seitsemän vuotta, mutta pari ei vaikuta kärsivän seitsemän vuoden kriisistä. Kuva: Getty Images / Clive Brunskill
Catherinen ja Williamin häistä on jo seitsemän vuotta, mutta pari ei vaikuta kärsivän seitsemän vuoden kriisistä. Kuva: Getty Images / Clive Brunskill

6. Prinssi Harry & herttuatar Meghan

Ja nyt kun ollaan päästy kuninkaallisiin, niin Meghan ja Harry ovat olleet paljon valokeilassa tänä kesänä! Ja he näyttävät aina yhtä rakastuneilta! Oheisessa kuvassa he vierailevat Nelson Mandela -näyttelyssä. 

Sussexin herttuatar Meghan ja prinssi Harry käyttäytyvät kuin vastanaineet. Ai niin, sitähän he ovatkin! Kuva: Reuters / Arthur Edwards
Sussexin herttuatar Meghan ja prinssi Harry käyttäytyvät kuin vastanaineet. Ai niin, sitähän he ovatkin! Kuva: Reuters / Arthur Edwards

7. Sukeltaja Mikko Paasi & Krista Paasi

Kun sukeltaja Mikko Paasi palasi Thaimaasta luolapelastushommista, hän sai lentokentällä lämpimän suudelman vaimoltaan Kristalta. Paluusta uutisoi mm. Iltalehti. Hurjan seikkailun jälkeen tuntui varmasti hyvältä olla taas kotona rakkaan luona. 

8. Elina Gustafsson ja Emmi Asikainen

Myös nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja hänen naisystävänsä Emmi Asikainen käyttäytyivät avoimen rakastuneesti, kun Elina palasi kultamitalin kanssa Sofian EM-kisoista kesäkuussa. 

Pariskunta kertoi pari viikkoa sitten Me Naisten yhteishaastattelussa, miten rakkaus alkoi ja mikä toisessa viehättää.

– Olen loppujen lopuksi tosi herkkä. Emmi on tuonut sitä esille. Meillä oli ihmeellinen luottamus toisiimme alusta alkaen, Elina paljasti.

Emmi Asikainen onnitteli Elina Gustafssonia EM-kultamitalista lentokentällä. Kuva: Sanoma-arkisto / Seppo Solmela
Emmi Asikainen onnitteli Elina Gustafssonia EM-kultamitalista lentokentällä. Kuva: Sanoma-arkisto / Seppo Solmela

Äänestä ihanin pari tai ehdota omaa suosikkiasi alla!

Nyt on sinun vuorosi ilmaista mielipiteesi!

Ketkä ovat kesän 2018 ihanin julkkispariskunta?