Raisa alkaa olla valmis pitkään työpäiväänsä rakennustyömaalla. Kuva: Shutterstock
Raisa alkaa olla valmis pitkään työpäiväänsä rakennustyömaalla. Kuva: Shutterstock

Vietimme Anna miehesi pukea sinut –teemapäivää. Mitä miehet sitten haluavat? Enemmän mustaa, enemmän väriä, korkeammat korot!

Ensi perjantaina vietetään Anna lapsesi pukea sinut -päivää. Työpaikoilla saattaa siis näkyä ennakkoluulottomia asukokonaisuuksia ja tavallista villimpää värien yhdistelyä.

Näitä pukeutumisen teemapäiviä pitäisi olla lisääkin. Esimerkiksi Anna anoppisi pukea sinut omasta vaatekaapistaan -päivä ja Anna vaatekaappisi pölyttyneen takaosan pukea sinut -päivä puuttuvat vielä! 

Niitä odotellessa pidimme toimituksessa Anna miehesi pukea sinut töihin -päivän. Kuvista näkyy, miten nättiä tuli! Kukaan ei halunnut kasvojaan kuvaan, mikä ehkä kertoo siitä, että meikkauskin pitäisi ulkoistaa useammin jonkun muun, ehkä puolison, tehtäväksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hanni: ”Käytän yleensä värikkäitä kaapuja, mutta puoliso valitsi pelkkää mustaa. Hän halunnee nähdä minut vähän nykyistä synkempänä – ja aavistuksen antavammassa kaula-aukossa. Ehkä hiukan juhlava minun makuuni, mutta ihan hyvä.”

Iina: ”Tämä on mieheni ehdoton lempiasu. Aina, jos kysyn hänen mielipidettään, hän valitsee tämän. Viihdyn mekossa toki itsekin, mutta en minä nyt tätä töihin laittaisi. Paleltaa. Tähän olisi kuulemma kuulunut jakku, mutta on ollut pakko pitää tikkitakkia päällä. Korkokengät piti kuulemma ehdottomasti olla.”

Salla: ”Mieheni on humoristi: hän puki minut omaksi kuvakseen. Vaatteet ovat hänen kaapistaan. Perustelut kuuluivat, että tämä asukokonaisuus on tyylikäs, mukava ja sellainen, mitä hän itsekin käyttäisi! Paidaksi valittiin kuulemma se, mikä osui ensimmäiseksi käteen. Hupparin sain lisätä lämmittämään – se ei kuulunut alkuperäiseen kokonaisuuteen.”

Heidi: ”Tämä on kuulemma kivan näköinen mekko. Se onkin vaatekaappini parhaimmistoa, muut ovat erilaisia enemmän tai vähemmän rumia halatteja. Ongelma on vain se, että tämä on esiintymisasu kuorokonsertteihin eikä varsinaisesti työvaate. Värilliset sukkahousut ja huulipuna olivat myös toiveissa.”

Marjut: ”Hän halusi väriä. Tämä oli nyt parasta, mitä vaatekaapistani siihen tarpeeseen löytyi, muuten on aika musta tarjonta. Kesävaatteissa olisi ollut enemmän hänelle mieleisiä, värikkäitä vaihtoehtoja, mutta olen ehtinyt viedä ne jo talveksi varastoon.”

Varpu: ”Koulutyttöasua ei harmittavasti löytynyt kaapistani, joten tässä on Koulutyttö kasvoi aikuiseksi -outfit: puolihame, paksut sukkahousut, nätti pusero. Hameen kanssa piti olla beige poolo, mutta se oli valitettavasti liian likainen töihin. En käytä enää korkokenkiä, mutta mieheni oli onnistunut kaivamaan jostain naftaliinista jopa kahdet vanhat korkkarini sovitettaviksi.”

Vierailija

No vaikeapa sitä on suomalaisen naisen vaatekaapista mitään erityisen persoonallista löytää ja miten sellaisesta nyt sitten saa mitään muuta kuin jonkinlaisia tylsiä variaatioita tylsästä. Ehkä eniten pidin Sallan miehen ajatuksesta, jossa yhdistyvät kauniisti huumorin kautta naisen tekeminen enemmän jumalankuvan kaltaiseksi ja jonkinlainen itsetyydytyksen kirkkain veisu potenssiin kaksi. Ihan mielenkiintoinen ajatus sinänsä ottaa itselleen itsensä kokoinen nainen siitä voisi saada mielenkiintoisia synergia hyötyjä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla