Saatat olla suomalainen, mutta henkinen kotisi voi oikeasti olla jossain ihan muualla. 

Jokainen pohtii joskus elämässään, millaista olisi asua ulkomailla. Viihtyisinkö? Tutustuisinko paikallisiin? Olisiko elämä kovin erilaista kuin Suomessa? 

Saatat tietää myös sen tunteen, kun olet reissussa ulkomailla ja havahdut yhtäkkiä siihen, että tunnet olosi kovin kotoisaksi. Ehkä ihastut maan ruokaan, luontoon tai suurkaupungin vilinään. Ehkä tunnet vain olosi kummallisen mukavaksi paikallisten seurassa. Täällä viihtyisin pidempäänkin, saatat huomata ajattelevasi. 

Suomi on ihana paikka, mutta mahtavaa on muuallakin. Nyt on aika hypätä kansainvälisille vesille ja selvittää, missä Euroopan hurmaavassa maassa tuntisit olosi kotoisaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Testin laadinnassa on käytetty epätieteellisiä algoritmeja ja aimo annos aitoa mututuntumaa. Onnea matkaan! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vai onko Suomi kuitenkin se oikea ja aito kotimaasi? Selvitä seuraavaksi, missä päin Suomea viihtyisit oikeasti parhaiten:

 

Vierailija

heip kirjoitti:
Jaaha kirjoitti:
Tuli muutto Ruotsiin. Tosin siellä on asiat paremmin kuin täällä.
Islanti vaikka toivoin Suomea!Sinulle tervemenoa Malmöön siellä kaikki on paremmin ei kun alat pakkaamaan!

Minulle tuli Italia, vaikka olen Ranskaan lähdössä. Sinulle tiedoksi, että Malmö ei ole koko Ruotsi. Olen siellä 14 vuotta asunut. Ja siellä Malmössä lähes vuoden. Sille on kieltämättä levottomia paikkoja, mutta vastapainona löytyy myös ihan hyviä alueita. Ja totta on se, että Ruotsi on parempi paikka asua kuin Suomi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla