Vastaa kysymyksiin ja saat tietää, mikä kappale sinun kannattaa laittaa soimaan, kun olet sillä tuulella.

Mitä sinä kuuntelet, kun haluat virittää tunnelmaa astetta kiihkeämmäksi? Ehkä radiota tai ihan vain hiljaisuutta – vai sittenkin tarkoin laadittua soittolistaa?

Alusvaatebrändi Pour Moi analysoi yli 300 000 kappaletta Spotifyssa ja selvitti, millaista musiikkia ihmiset kuuntelevat seksin aikana. Tutkimuksessa kartoitettiin Spotify-käyttäjien itse tekemiä soittolistoja, joiden nimet paljastivat, että ne oli laadittu nimen omaan petipuuhia varten. 

Eniten listoille esiintyneiden kappaleiden joukossa ovat esimerkiksi Ginuwinen Pony, Jeremihin Birthday Sex sekä Fifty Shades of Grey -elokuvassakin kuultu The Weekendin Earned It. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Seksisoittolistojen perusteella kartoitettiin myös artistit, joita kuunnellaan eniten aktin aikana tai tunnelmaan pääsemiseksi. Heidän joukossaan ovat muun muassa Usher, Rihanna ja Beyoncé.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tutkittiinpa sekin, millaisia biisejä Spotify-käyttäjät ovat lisänneet soittoloistoilleen, joiden nimiä olivat ”solo sex” (sooloseksi) ja ”touching myself” (kosketan itseäni). Kyllä, sellaisiakin tehdään. Itsenäisten nautintohetkien aikana kuunneltuja biisejä ovat muun muassa Divinylsin I Touch Myself, Rihannan Sex With Me sekä A-ha:n kasarihitti Take on Me

Tutkimuksessa esiin nousivat luonnollisesti vain englanniksi laulavat artistit. Jokainen suomalainen kuitenkin tietää, että meidänkin rakkaalla kotimaisellamme on tehty vaikka kuinka paljon kiihkeisiin tunnelmiin sopivaa musiikkia.

Mutta mikä olisi juuri sinulle sopiva kappale petipuuhiin? Nyt se selviää, sillä Me Naiset laati leikkimielisen testin, joka antaa tyhjentävän vastauksen. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla