Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Osallistu Me Naisten joulukalenterivisaan! Voit voittaa Silicea Beaty Shots -annospusseja hiusten ja kynsien kauneuteen.

Me Naisten joulukalenterin luukku numero kahdeksan on nyt auki. Kuka toimittajana ja juontajana tunnettu henkilö on kuvassa?

Arvomme oikein vastanneiden kesken Silicea Beaty Shots -annospussit hiusten ja kynsien kauneuteen. Palkinnon arvo on 23 euroa. Arvomme yhden palkinnon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vastausaikaa on 8.12. loppuun asti. Jos kukaan ei ole arvannut oikeaa vastausta, arvomme palkinnon kaikkien vastanneiden kesken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voit osallistua kilpailuun kertomalla arvauksesi ja jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Jokainen osallistuja voi osallistua kunkin päivän arvontaan vain kerran ja jättää yhden vastauksen.

Oikea vastaus luukkuun 7: Eilisen joulukalenterikilpailun pikkutonttu oli mallina ja juontajana tunnettu Niina Backman. Hänen lapsuuskuvansa löytyy tästä artikkelista.

Jotta et missaisi yhtään luukkua, seuraa Me Naisia Facebookissa ja Instagramissa – jaamme uusimman kilpailun aina sekä Facebook-päivityksenä että Instagramin Stories-osiossa.

Joulukalenterin päivittäiset voittajat löytyvät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla