Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Osallistu Me Naisten joulukalenterivisaan! Voit voittaa Remescar Eye Bags & Dark Circles -voiteen.

Me Naisten joulukalenterin luukku numero seitsemän on nyt auki. Kuka mallina ja juontajana tunnettu henkilö on kuvassa?

Arvomme oikein vastanneiden kesken Remescar Eye Bags & Dark Circles -voiteen. Palkinnon arvo on 34,90 euroa. Arvomme yhden palkinnon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vastausaikaa on 7.12. loppuun asti. Jos kukaan ei ole arvannut oikeaa vastausta, arvomme palkinnon kaikkien vastanneiden kesken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voit osallistua kilpailuun kertomalla arvauksesi ja jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Jokainen osallistuja voi osallistua kunkin päivän arvontaan vain kerran ja jättää yhden vastauksen.

Ratkaisun silmäpussien ja tummien silmänalusten häivytykseen tarjoaa belgialainen uutuustuote Remescar Eye Bags & Dark Circles. Teho perustuu savimineraalien ja peptidien yhdistelmään, joka vahvistaa ja kiinteyttää ihoa.
 

Oikea vastaus luukkuun 6: Eilisen joulukalenterikilpailun pikkutonttu oli vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi. Hänen lapsuuskuvansa löytyy tästä artikkelista.

Jotta et missaisi yhtään luukkua, seuraa Me Naisia Facebookissa ja Instagramissa – jaamme uusimman kilpailun aina sekä Facebook-päivityksenä että Instagramin Stories-osiossa.

Joulukalenterin päivittäiset voittajat löytyvät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla