Me Naiset
|
ME NAISET
Voittajat voivat kirjoittaa itsensä pienelle lomalle vaikka Tampereelle Sokos Hotel Torniin. Kuva: Sokos Hotellit
Voittajat voivat kirjoittaa itsensä pienelle lomalle vaikka Tampereelle Sokos Hotel Torniin. Kuva: Sokos Hotellit

Osaatko kirjoittaa? Haaveiletko hotellilomasta? Jos vastasit kyllä, osallistu Me Naisten legendaariseen novellikilpailuun!

On taas se aika vuodesta, kun Me Naisten kesänovellikilpailu pyörähtää käyntiin. Viimevuotisen novellikilpailun teema oli elämänmuutos, ja saimme lukijoiltamme satoja kutkuttavia ja koskettavia tarinoita.

Tänä vuonna novellikilpailun teema sijoittuu hotellimiljööseen. Hotellien mystinen maailma on inspiroinut vuosikymmenten ajan kirjailijoita ja elokuvantekijöitä. Sytytkö Stephen Kingin Hohdosta, fiilisteletkö Dirty Dancing -elokuvan kesäistä romantiikkaa, vai vetoavatko sinuun enemmän Kaikki isäni hotellit -kirjan ihmissuhdekiemurat?

Oli tyylilajisi sitten kauhua, komediaa tai romantiikkaa, keksi koukuttava tarina ja sijoita se hotellimiljööseen! Me Naisten armoitettu raati lukee kaikki novellit ja valitsee niiden joukosta neljä parasta. Voittajanovellit julkaistaan kesän lehdissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Entä palkinnot?

Tänä vuonna kilpailun upeista palkinnoista vastaa yhteistyökumppani Sokos Hotellit

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Novellikilpailun neljä parasta palkitaan 100 euron arvoisilla hotellilahjakorteilla (2 hengen huone / 1 vrk, sis. aamiainen). Koko kilpailun voittaja palkitaan hotelliyöllä ja ravintolalahjakortilla (arvo 200 e).

Voittajat saavat valita kohteen itse 49 Sokos Hotellin ja kolmen eri hotellityypin joukosta. Ketjun Original-hotelleit painottuvat kaupunkilomiin, Break-hotellit aktiivilomiin ja Solo-hotellit hemmottelulomiin.

Ilmoittautumisohjeet:

  • Novellin ohjepituus on 24 000–27 000 merkkiä välilyönteineen.
  • Lähetä novellisi osoitteeseen varpu.varpela@sanoma.com.  Kirjoita otsikkokenttään ”Kesänovelli”.
  • Kilpailuaikaa on 15.4.2019 saakka.
  • Neljä parasta novellia julkaistaan Me Naisten kesäliitteissä ja palkitaan. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla