Me Naiset
|
Hanni Maula
Usko rakkauteen (vaikka platoniseenkin, ihan sama!) palautui Lady Gagan ja Bradley Cooperin ansiosta. Kiitos, ihanat! Kuva: Reuters
Usko rakkauteen (vaikka platoniseenkin, ihan sama!) palautui Lady Gagan ja Bradley Cooperin ansiosta. Kiitos, ihanat! Kuva: Reuters

Kun Lady Gaga ja Bradley Cooper esittivät  Oscar-gaalassa Shallow-dueton, romantiikan mannerlaatat liikahtivat.

Tämänvuotista Oscar-gaalaa on haukuttu vähän vaisuksi, mutta se oli kokemisen arvoinen ihan vain muutaman minuutin tähden.

Tässä ovat ne minuutit.

Huomasin hymyilleeni kuin idiootti koko esityksen ajan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Enkä ole yksin tämän hurmoksen kanssa. Vain lievästi liioittelevaa ilmaisua käyttäen voidaan analysoida, että internet hajosi, kun Lady Gaga ja Bradley Cooper esittivät Oscar-gaalassa Shallow-dueton A Star Is Born -leffasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esityksestä toipuminen ei ollut kenellekään helppoa.

Vaikeaa se lienee ollut myös Bradley Cooperin tyttöystävälle Irina Shaykille, joka istui aitiopaikalla. Muun muassa poppari Mel B pahoitti mielensä mallityttöystävän puolesta. Mel B ja Piers Morgan ruotivat intiimiä esitystä Good Morning Britain -ohjelmassa.

– Tunsin oloni niin vaivautuneeksi Bradleyn tyttöystävän puolesta, voi hyvä luoja, Mel B päivitteli.

Lady Gaga näyttäytyi Oscareissa ensi kertaa eronsa jälkeen. Uutinen Lady Gagan ja hänen kihlattunsa Christian Carinonin erosta tuli julkisuuteen muutama viikko sitten.

No, onneksi vaikealla hetkellä Lady Gagan rinnalla on ihan paras ystävä.

Listasimme 5 syytä, miksi kaksikon kaveruus on mitä maagisinta! 

  1. Se alkoi silmänräpäyksessä (kuten rakkaus). Näyttelijä Bradley Cooper näki Lady Gagan keikalla huhtikuussa 2016 ja sai vision. Tuo huikea laulaja voisi ehkä kenties osata näytellä laulajaa elokuvassa, jonka minä ohjaan. Kyllä! Bradley Cooper lähestyi heti seuraavana päivänä Lady Gagan manageria leffa-aihionsa kanssa – ja loppu on historiaa. Huokaus.
  2. He kamppailevat yhteisten unelmien eteen (kuten rakastavaiset). Kun A Star Is Born -leffan tuotantoyhtiö Warner Bros. ei aluksi uskonut Lady Gagan näyttelijänlahjoihin, Bradley Cooper teki kaikkensa saadakseen heidän päänsä kääntymään. He tekivät koekuvauksia ja taistelivat rinta rinnan yhteisen elokuvaunelman eteen. Huokaus.
  3. He tuovat esiin toistensa parhaat puolet (kuten rakastavaiset). Bradley rohkaisi Lady Gagaa näyttelijänä ja Gaga auttoi Bradleytä löytämään äänensä laulajana. Kun Gaga kävi pokkaamassa parhaan laulun Oscarin, hän sanoi: ”Bradley, sinä olet ainoa, jonka voin kuvitellakaan laulavan rinnallani”.
  4. He puhuvat toisistaan niin kauniisti (kuten rakastavaiset). Leffan promokiertueella kaksikko on kilpaa ylistänyt toisen aitoutta, lahjakkuutta ja luotettavuutta. Jokainen ihminen ansaitsisi jonkun, joka ajattelee toisesta juuri noin. Huokaus.
  5. He pystyvät tuskin pitämään näppejään toisistaan erossa (kuten rakastavaiset). No, jätän tämän kuvamateriaalin vain tähän

Johtopäätös – jos ystävyys on näin pirun maagista, kuka tarvitsee parisuhdetta?

Vierailija

Itse en näe näiden välillä kuitenkaan aitoa rakkautta, vaan näyttelemistä. Vähän vaisua oikeaksi rakkaudeksi. Intohimoiset tai hellät katseet puuttuvat kokonaan. Elleivät he sitten näytelleet peittävänsä rakkauden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla