Kuvat
Shutterstock
Jihuu, aina voi juhlia joulua!
Jihuu, aina voi juhlia joulua!

Joulu tulla jollottaa! Testimme kertoo, kuinka syvälle sinun sydämeesi joulu on pesiytynyt.

On olemassa tyyppejä, jotka ajattelevat, että joulu on ihan mukava päivä vuodesta – ja sitten on jouluttajia.

Heidän joulunodotuksensa saattaa käynnistyä helposti jo toukokuussa. Kun muut virittelevät juhannuskokkoja, jouluttajat suunnittelevat puolen vuoden päästä koittavan juhlan koristeluja ja tarjottavia. Tosin heille joulu ei ole mikä tahansa yksittäinen juhlapyhä.

– Ei joulu ole mikään kolme päivää, se on mielentila, totesi jouluhulluksi tunnustautuva Teija Avila Me Naisten haastattelussa

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jouluttajien elämä on käytännössä jatkuvaa joulunodotusta, siihen valmistautumista ja siitä intoilua. Vantaalainen Kaisa Hukkanen kertoi aiemmassa jutussamme, että alkaa suunnitella tulevan vuoden joulusisustustaan heti, kun on viettänyt edellisen joulunsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kynttilät ja jouluvalot otan esiin syyskuussa, Kaisa kertoi.

Voit lukea lisää ja katsoa kuvia hänen viime vuoden joulusisustuksestaan tästä:


Sykkiikö sielussasi joulun henki?

Jos haluat selvittää oman jouluhulluutesi asteen, tee testimme, jonka avulla saat vastauksen käsiisi yhtä vikkelästi kuin tonttu vilahtaa ikkunan ohi.

Tuottaako ajatus jouluun valmistautumisesta jo lokakuussa sinulle lähinnä hengenahdistusta ja liikavarpaita? Siinä tapauksessa suosittelemme katsomaan näiden karmeiden piparkakkutalojen kuvia:

Ei mene muillakaan joulutus ihan putkeen.

Vierailija

"Olen kiistatta jouluttajien kovinta ydintä." En nyt ihan niinkään sanoisi, mutta joitakin joululahjoja olen jo ostanut, ettei mene sitten joulukuussa älyttömät määrät rahaa, ja kaupassa olen hypistellyt pihavaloja (pitäisiköhän meidän hankkia uusia). Joululauluja hyräilen, mutta vastahan tässä on päästy omenahillon keittelystä, ei se joulu nyt sentään ihan vielä ovea kolkuttele. Lapsen kanssa on jo viime viikolla päästy yhteisymmärrykseen siitä, onko joulupukkia olemassa, ja nyt on siirrytty aiheeseen mistä vauvat tulevat.

Vierailija

meikäläisellä Jon oulu joka päivä.. aina on pipareita kahvipöydässä joutorttujakin aika usein  kinkkua paistan myös aika usein jopa monta kertaa vuodessa,kun ne on parasta kaikki ,sen sijän joulahjoja en ole ikinä ostanut kellekkään,koska jo tiedän etukäteen,että ne eivät miellutä  saajaa kuitenkaan oikeesti.,eikä koskaan käy dä joulu kyläss, eikä muussaan kylässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla