Kuvat
Shutterstock
Kyllähän se nyt ketä tahansa kiinnostaa, mikä horoskooppimerkki ihan oikeasti kuvastaa omaa sisintä.
Kyllähän se nyt ketä tahansa kiinnostaa, mikä horoskooppimerkki ihan oikeasti kuvastaa omaa sisintä.

Kävimme testiaarteemme läpi ja poimimme niistä kaikkein suosituimmat.

Minkä rotuinen koira olisit?

Osaatko taivuttaa suomen kieltä?

Mikä hittibiisi kuvastaa sisintäsi?

Me Naiset on vuosien varrella laatinut jos jonkinlaisia testejä – ja niitä on myös käyty kliksuttelemassa ahkerasti. Erilaiset leikkimieliset persoonallisuustestimme ja tietovisamme ovatkin kerta toisensa jälkeen osoittaneet olevansa huippusuosittuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Suosio on huomattu Twitter-kansaa myöten. Kun kapellimestari-säveltäjä Atso Almila hiljattain kirjoitti Twitterissä, että Me Naiset -testejä tehdään ”aika paljon”, kirvoitti päivitys yli 50 tykkäystä ja liudan kommentteja.

Koska testimme selvästi tuovat iloa ihmisten elämään, päätimme koostaa innokkaan testailijakansan riemuksi varastomme kaikkein kirkkaimmat timantit yhteen nippuun. Ota mukava asento ja käännä mielesi sopivan lupsakkaan asentoon – tässä ne nimittäin ovat: kaikkien aikojen kymmenen suosituinta Me Naiset -testiä ja -visaa!

1. Taivutustaitureille

Suuren suosion keränneistä kielioppisääntöjen, oikeinkirjoituksen ja sanaston taitoja mittaavista testeistämme kaikkein eniten on kiinnostanut taivutustaitoja mittaava visa. Sen on tehty tähän mennessä peräti puoli miljoonaa kertaa! Kas tässä:

Jos janoat lisää testejä suomen kielestä, olemme koostaneet niitä tähän juttuun. Mukana ovat myös kaikkien testiemme viidentoista kärkeen lukeutuvat yhdyssanaosaamista, sanavaraston laajuutta ja tavutustaitoja mittaavat visat.

2. Ammatti-identiteettiä etsimässä

Suomalaisia on kiinnostanut hurjasti myös, mikä heidän henkinen ammattinsa on. Yleisin henkinen ammatti on muuten parturi-kampaaja – sen on saanut tuloksekseen joka kymmenes testaaja. Minkä sinä saat vastaukseksi?


3. Perisuomalaisia sanoja

Arvaatko, mitkä ovat kirjoitetun suomen kielen yleisimmät sanat? Se selviää, kun teet tämän testin:


4. Arvaammeko ikäsi?

Sanavarasto saattaa paljastaa ihmisestä yhtä ja toista – vaikkapa sen, minkä ikäinen tyyppi on kyseessä. Kokeile, osuuko testimme oikeaan:


5. Ei ole ihmistä karvoihin katsominen

Supersuositusta testistämme ei voi saada kuin kivan tuloksen – ovathan kaikki vaihtoehdot aina niin ihania koiria! Joko olet testannut, mitä turrea sinä muistutat eniten?


6. Henkinen heimo selville

Klassikkotestimme kertoo, mistä Suomen maakunnasta sisimpäsi on kotoisin. Oletko kenties sydämeltäsi kuin savolainen vai muistutatko enemmän hämäläistä?


7. Eurooppa haltuun...

Kyllä ihan faktatietokin tietysti kiinnostaa! Sen verran taajaan tätä Euroopan maiden pääkaupunkien tuntemusta mittaavaa testiä on nimittäin tehty:


8. ... ja koti-Suomi!

Muu maa mustikka, oma maa mansikka! Kotimaamme kuntien sijainteja voi arvuutella tällä visalla:


9. Synttärikaimaa kaipaaville

Julkkiksethan ne aina kiinnostavat. Generaattorimme kertoo, kellä tunnetulla tyypillä on sama syntymäpäivä kuin sinulla:


10. Se todellinen horoskooppi

Saatat olla syntymäaikasi perusteella vaaka, mutta muistuttaa silti luonteeltasi jotain ihan toista aurinkomerkkiä. Testimme kertoo, mikä horoskooppimerkki ihan oikeasti kuvastaa sinua:


11. Maisemanvaihdos mielessä

Uusia ideoita vaikkapa tulevaksi asuinkunnaksi voi saada hyvinkin yksinkertaisesti: valitsemalla parhaiten itseään kuvastavan voimalauseen kuntien sloganeista.


12. Kuin kaksi marjaa

Senhän tietävät kaikki, että vanhemmat ja lapset muistuttavat usein toisiaan – niin myös julkkismaailmassa. Mutta kuinka paljon? Sitäkin voi arvioida samalla, kun pohtii, kuka onkaan kenenkin lapsi.


13. Sisimmässään suomalaiset

Oman identiteetin tutkailu on kiinnostavaa puuhaa. Koetko olevasi henkeen ja vereen supisuomalainen vai ennemminkin epäillyt, oletko syntynyt ihan väärään maahan? Jotain totuudesta saattaa paljastaa tämä tinkimättömän epätieteellinen testimme:


14. Biisit sielun peilinä

2010-luvun suurimmista suomalaisista hiteistä löytyy varmasti sinunkin sielunelämääsi kuvastava kappale. Mutta mikä se mahtaa olla?


15. Salaperäiset siluetit

Kaikkein taitavimmat maantieteilijät paitsi tietävät, mikä on minkäkin maan pääkaupunki, myös tunnistavat valtiot niiden ääriviivojen perusteella. Tällä testillä voit selvittää, kuulutko sinä heihin:

Jäitkö miettimään, miksi näiden testien tekeminen on niin ihmeen koukuttavaa? Kysyimme asiaa psykologilta – vastauksen voit lukea tästä jutusta:

Sisältö jatkuu mainoksen alla