On vuoden odotetuimman vuosikatsauksen aika! 

Naisleijonat voitti MM-kultaa. Se ilo kesti vain muutaman minuutin, kunnes se otettiin pois, mutta siihen naiset ovat tietysti tottuneet.

Darude euroviisuissa. Kaikkia muita keinoja on jo kokeiltu, joten nyt joko Yle vaihtaa nimensä kansainvälisemmäksi, sinne lähetetään joka vuosi Matti ja Teppo tai seuraavan euroviisuedustajan valitsee Eurojackpot-voittaja voittokupongin lunastamisen yhteydessä.

Supersunnuntai: Miesten jääkiekon MM-kulta ja EU-vaalit. Tästä olisi enää puuttunut se, että Mika Häkkinen voittaa Monacon grand prix’n ja Kotipizzassa kinkku-ananaspizza maksaa viisi markkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Brex-it-didn’t-happen. Brexit-termi tarkoittaa nykyään Britannian omaa poliittista järjestelmää, jossa pysyvänä tavoitteena on pyrkiä eroon EU:sta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesa Keskinen kävi HopLopissa. Eikö tämä sinun mielestäsi ole merkittävä tapahtuma? Olet haisulimörkö! Saan sanoa sinua haisulimöröksi vai eikö Suomessa ole enää sananvapautta! Pohjois-Koreassakin on rennompaa. Teen sinusta rikosilmoituksen, jos olet eri mieltä. Käräjillä tavataan, limapussi.

Huuhkajat pääsi arvokisoihin. Saavutus on samaa tasoa kuin pikkuserkun C:n ylioppilastodistus Peräseinäjoen kakkoslukiosta, mutta kukin osaamisensa mukaan, onnea!

Suomi on maailman paras, onnellisin ja tyytyväisin maa. Turha ruveta mitään ilakoimaan, se on kohta taas ensi vuoden marraskuu.

Posti. Pääjohtaja sai 82 000 euroa kuukausipalkkaa, sitten kaatui hallitus ja sitten meille tuli yhtenä sunnuntaina kuuden viikon aikakauslehdet. Onneksi Suomen valtion postin vastuulla ei ole maailman kaikki ydinjäte.

Kaikkien aikojen Vain elämää -kausi. Siitä jäi niin elävästi mieleen se, kuinka moni tv-toimittaja kirjoitti, että nyt on kaikkien aikojen Vain elämää -kausi. 

”Mutta sitten isä-Antti kurkisti kaukaloon.”

Sauli kävi Amerikassa. Jos tasavaltamme presidentti onnistuu pyörittelemään meemin arvoisesti silmiään Trumpin vieressä, Suomen kaikki ulkopoliittiset tavoitteet on saavutettu, ja enemmänkin.

Talvisodan alkamisesta 80 vuotta. Kohta onkin talvisodan päättymisen 80-vuotispäivä.

Pääministeri Sanna Marin. Talliin oli laskeutunut jo aikamoinen sekasorto, aasit mellastivat, heinäpöly esti näkyvyyden ja kätilö oli erotettu yt:issä, mutta sitten isä-Antti kurkisti kaukaloon ja siellä makasi ihanan puhdas pääministerilapsi, joka koko maailman oli merkillepantava.

Me Naisten Epäolennaiset-palstalla toimittaja Virpi Salmi ruotii ajankohtaisia tapahtumia humorististen silmälasien läpi katsellen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla