Taukoskumppa–podcastissa Hanna Kinnunen pohtii horoskooppien merkitystä. Kuva: Juha Salminen
Taukoskumppa–podcastissa Hanna Kinnunen pohtii horoskooppien merkitystä. Kuva: Juha Salminen

Me Naisten ja Radio Aallon uuden Taukoskumppa-podcastin tuoreessa jaksossa sukelletaan sideeristen horoskooppien universumiin.

Taukoskumppa-podcastissa pohditaan naisten arkea ja kurkataan kulissien taakse. Tuoreessa jaksossa Radio Aallon juontajat Jenni AlexandrovaSuvi Hartlin ja Hanna Kinnunen sekä Me Naisten Hanni Maula pohtivat, miksi ahmimme horoskooppeja. 

Keskustelun aluksi paljastuu, että Jenni Alexandrova on yllättävän sisällä horoskooppien maailmassa.

– Olen aikoinani kirjoittanut horoskooppeja yhteen paikallislehteen, mutta rikos on jo vanhentunut! Jenni nauraa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myös Hanna Kinnunen tuntee tähtiasiat keskivertoa vankemmin. Hän kertoo kiinnostuneensa sideerisestä astrologiasta. Sideerinen astrologia on astrologinen suuntaus, jossa tähtikartan osat, etenkin Eläinradan merkit lasketaan vastaavien tähdistöjen ja kiintotähtien sijainnin mukaan.

– Se ottaa huomioon, miten maan akselin kaltevuussuunnan kiertäminen on vaikuttanut horoskooppimerkkeihin. Rajat ovat siirtyneet eri paikkaan kuin 2000 vuotta sitten.

Horoskooppimerkiltään Hanna on rapu – ainakin useimpina päivinä.

– Sideerisen astrologian mukaan olen yksi merkki aikaisemmin – eli kaksonen. Luen molemmat ja valitsen paremman, Hanna esittelee nerokkaan ennustuksenvalintavinkkinsä.

Mitä Jenni Alexandrova oppi kirjoittaessaan horoskooppeja? Miten on mahdollista, ettei Suvi Hartlin tiedä lapsensa horoskooppimerkkiä? Kuuntele koko jakso Suplasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla