Somessa kuohuttaa nyt yksi pieni kirjain: x. Miten sinä piirrät sen?

Muistat ehkä mekon, josta ei tiedetty, minkä värinen se on. Tai ”Yannyn vai Laurelin”.

Viimeisin somea kuohuttava kysymys sen sijaan, miten kukin piirtää x-kirjaimen. Tapoja on ainakin kahdeksan, ja ne esitteli nimimerkki @SMASEY Twitterissä.

Internetin käyttäjät ottivat haasteen vastaan ja alkoivat ilotella x-kirjaimilla. Monelle tuli yllätyksenä, että ylipäänsä on muitakin tapoja piirtää x kuin heidän käyttämänsä. (Toimituksestamme paljastui myös ihmisiä, jotka käyttävät paria eri tapaa ja vaihtelevat niitä tilanteen mukaan, huh.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sen pidemmittä puheitta haluamme tietää, miten sinä piirrät x-kirjaimesi! Kerro se testissämme, ja me kerromme sinulle, mitä valintasi kertoo sinusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos kahdeksan vaihtoehtoa ei ollut tarpeeksi, Twitter-kansa on esitellyt muitakin versioita x-kirjaimesta. Mitä sanot esimerkiksi näistä kahdesta?

 

Kysely

Piirrätkö x-kirjaimesi aina samalla tavalla?

Tietenkin.
Tietenkin.
83.7%
No voi hyvänen aika näitä hassutteluja.
No voi hyvänen aika näitä hassutteluja.
9.6%
En.
En.
6.5%
Ääniä yhteensä: 351
Entinen tilaaja

Siis ei toimi. Valitsin seiskan, mutta mitään ei avautunut. Jätitte siis kertomatta mitä se muka minusta kertoo. Tosin en varmaan menettänyt mitään.

Teillä on kyllä liikaa näitä some-pelleilyjä ja käännöksiä ulkomaisista roskalehdistä. Me Naiset oli ennen aikuisten lehti, mutta nykyään kohderyhmä taitaa olla 13-23 v.

Sisältö jatkuu mainoksen alla