Jenni Alexandrova palkitsee itsensä isommista työprojekteista merkkilaukulla. Kuva: Juha Salminen
Jenni Alexandrova palkitsee itsensä isommista työprojekteista merkkilaukulla. Kuva: Juha Salminen

Taukoskumppa-podcastissa Jenni Alexandrova ja Hanna Kinnunen paljastuvat laukkuhamstraajiksi.

Radio Aallon ja Me Naisten yhteisen Taukoskumppa-podcastin uudessa jaksossa puhutaan rahasta sekä tuloeroista parisuhteessa.

Suosikkijuontajat Jenni Alexandrova, Suvi Hartlin ja Hanna Kinnunen sekä Me Naisten Tanja Hakamo avaavat rahankäyttöään ja pohtivat, kenen kuuluu perheessä maksaa. Mikä olisi oikeudenmukainen malli? Voiko Visa-laskun maksamista pitää säästämisenä?

Keskustelussa käy ilmi, ettei Jenni Alexandrova ole koskaan kysynyt puolisoltaan lupaa yhteenkään ostokseensa, edes niihin kalleimpiin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– En voisi kuvitella pyytäväni lupaa hankintaa varten. Käytän palkkaani mihin haluan. Mun rahankäyttöön ei ole parisuhteissa puututtu millään tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Mä en tarvii ketään rahoittamaan mun elämää.”

Jennillä on tapana palkita itsensä jonkin isomman työprojektin jälkeen ”vähän kalliimmalla” laukulla.

– Siis ihan helvetin kalliilla, hän tarkentaa.

Erään tv-työn päätyttyä Jenni lomaili miehensä kanssa Ranskassa, osti sieltä itselleen 1400 euron hintaisen käsilaukun ja esitteli ostoksensa Instagramissa. Ostos herättikin vastareaktion.

– Aloin saada palautetta, että hyvä on miehen rahoilla mennä. Kirjoitin siihen, että omilla rahoilla olen ostanut. Mä en tarvii ketään rahoittamaan mun elämää, Jenni kertoo podcastissa.

Naiset puhuvat myös siitä, miten lasten tulo muuttaa perheen taloudenhoitoa. Hanna kertoo ystävästään, joka jäi 15 vuodeksi kotiäidiksi.

– Mun kurkkua rupesi kuristaa ajatus, että olisin 15 vuotta pois työelämästä ja että olisin toisen tulojen armoilla. Mulle on tärkeää tienata omaa rahaa.

Mitä Hanna kertoo laukkupiilotteluistaan ja miten Suvin huushollissa jaetaan maksuvastuu? Kuuntele koko jakso nyt Suplasta!

Vierailija

Tämä on se sama toimittaja, joka lomaillessaan nosti hirveän haloon kun hotellin uima- altaalle ei tarjoiltu viiniä lasisissa viinilaseissa, vaan muovisissa. Nosti siitä kauhean rähäkän ja haukkui hotellin palvelut. Kyltti oli allasbaarissa, että nimenomaan turvallisuussyistä ei lasisia pulloja, eikä laseja saa viedä allasalueelle, ihan sen takia, ettei tule lasinsiruja jos sattuu pullo/lasi hajoamaan. Sitä tämä julkkis- torvelo ei millään tajunnut xD Oli kuulemma ollut ihan pöyristynyt tyyliin; ettekö te tiedä kuka minä olen :D Suuret luulot on naisella itsestään, eikä ole edes mitenkään valovoimainen tai karismaattinen.

Penttih

Ehdottomasti kannattaa hankkia asioita jotka tekevät onnelliseksi! Eikä tuo 1400€ ole edes mikään ”kallis”. Kysykää vaikka kelloharrastajilta :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla