Hanni Maula (vas.), Jenni Alexandrova, Suvi Hartlin, Tanja Hakamo ja Hanna Kinnunen kutsuvat sinut hetkeksi Taukoskumpalle. Kuva: Juha Salminen
Hanni Maula (vas.), Jenni Alexandrova, Suvi Hartlin, Tanja Hakamo ja Hanna Kinnunen kutsuvat sinut hetkeksi Taukoskumpalle. Kuva: Juha Salminen

Me Naisten ja Radio Aallon uusi podcast haluaa tarjota virkistävän hetken arjen keskelle. Ensimmäisessä jaksossa Jenni Alexandrova paljastaa, miten hän oppi olemaan stressaamatta kodin puunaamisesta.

Uudessa Taukoskumppa-podcastissa pohditaan naisten arkea ja kurkataan kulissien taakse. Ensimmäisessä jaksossa Radio Aallon suosikkijuontajat Jenni Alexandrova, Suvi Hartlin ja Hanna Kinnunen sekä Me Naisten Hanni Maula pohtivat, miksi me olemme nykyään niin kiinnostuneita siivoamisesta ja konmarituksesta.

Tosin pian selviää, että toiset ovat enemmän kiinnostuneempia kuin toiset. Jenni Alexsandrova ei nimittäin käytä siivoamiseen enää juurikaan aikaa. 

– Meillä rupesi pari vuotta sitten käymään siivooja sen tähden, että stressasin ihan liikaa siitä, että pitäisi luututa lattiat ja imuroida, eikä ole aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jennin kotona käy ammattisiivooja joka toinen viikko. Jenni iloitsee siitä, että hän voi nyt keskittyä työntekoon ja viettää aikaa lapsen kanssa, kun siivooja hoitaa kodin kuntoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Sitten tulen siihen puhtaaseen kotiin ja voin aloittaa sotkemisen, koska tiedän, että kahden viikon päästä siivooja taas tulee ja hoitaa kaiken, Jenni nauraa.

– Jos olen aivan rehellinen, en edes muista, koska olen viimeksi koskenut imuriin. Siitä on oikeasti yli kaksi vuotta! Jenni paljastaa ja saa kanssakeskustelijat repeämään.

Miten sopuisasti siivoaminen sujuu Suvi Hartlinin ja Hanna Kinnusen kodeissa? Millaisia konmaritushetkiä he ovat todistaneet? Kuuntele koko jakso nyt Suplasta!

Vierailija

Jenni se ei tunnu ymmärtävän olevansa elitisti eli sellainen, joka ärsyttää tavallista kansaa ja syystä. Jos siivoaminen ei kiinnosta, koska henkilö kokeen olevansa liian hieno moiseen rahvaanomaiseen puuhaan, ei sitä kannata muille kertoa.

Kun on aikaa vain vaihdella va...

Vierailija kirjoitti:
"Sitten tulen siihen puhtaaseen kotiin ja voin aloittaa sotkemisen, koska tiedän, että kahden viikon päästä siivooja taas tulee ja hoitaa kaiken, Jenni nauraa."
Voi jumalauta mitä tekstiä. Voin aloittaa sotkemisen.. Meilläkin käy siivooja joka toinen viikko, mutta hänen käyntinsä jälkeen en todellakaan aloita sotkemista, vaikka tiedänkin hänen taas tulevan. Vain epäsiisti sotkee. Ja niin hän käy joka toinen viikko, sillä viikolla kun ei käy, imuroin itse. Muistan, se oli toissapäivänä.

Suomalainen nainen ei kyllä pääsääntöisesti sotke paikkoja, vaan nauttii siisteydestä ja ymmärtää oman vastuunsa tässäkin asiassa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla