Sussexin herttuatar Meghan ja kuningatar Elisabet II vierailivat myös Chesterissä ja vaikuttivat viihtyvän toistensa seurassa. Kuvat: Reuters
Sussexin herttuatar Meghan ja kuningatar Elisabet II vierailivat myös Chesterissä ja vaikuttivat viihtyvän toistensa seurassa. Kuvat: Reuters

Herttuatar Meghanin ensimmäinen virallinen edustustilaisuus kuningatar Elisabetin kanssa näyttää olleen menestys. Brittihovin uusi tehokaksikko on syntynyt!

Muistatko, kun kuningatar Elisabet II saapui Windsoriin pojanpoikansa prinssi Harryn ja Meghan Marklen (tätä nykyä herttuatar Meghanin) häiden aattona? Auton takapenkillä matkusti Meghanin koira Guy, kenenkäs muunkaan kuin Ison-Britannian kuningattaren seurassa.

Ehkä juuri rakkaus koiriin yhdistää Meghania ja kuningatarta? Elisabet tunnetaan suurena corgien ystävänä.

Joka tapauksessa kaksikko näyttää tulevan loistavasti toimeen keskenään. Elisabet kutsui Meghanin ensimmäiselle yhteiselle edustusreissulle alle kuukausi häiden jälkeen, kun esimerkiksi herttuatar Catherine sai saman kunnian noin vuosi häiden jälkeen.

Ehkä juuri rakkaus koiriin yhdistää Meghania ja kuningatarta?

Meghan pääsi myös matkustamaan kuninkaallisella junalla. Brittilehtien mukaan Catherine tai edes prinssi Harry eivät ole vielä päässeet sen kyytiin.

Mikä parasta, Elisabetilla, 92, ja Meghanilla, 36, vaikuttaa olevan hauskaa yhdessä. He vierailivat eilen Cheshiressä Luoteis-Englannissa, ja kuvat puhuvat puolestaan.

Meghan ja Elisabet ikuistettiin tirskumassa yhdessä kesken juhlallisuuksien. Jopa kuningatar, jonka pokka kyllä pitää tilanteessa kuin tilanteessa, oli yhtä hymyä!

Herttuatar Meghan ja kuningatar Elisabet istuivat katsomaan paikallisten koululaisten esitystä. Hymyistä päätellen esitys oli loistava!
Meghan ja kuningatar osallistuivat muun muassa uuden sillan avajaisiin ja tapasivat arkkitehtejä, suunnittelijoita ja paikallista väkeä.

Meghan koskettelee monessa kuvassa hiuksiaan, mikä viestinee jonkinasteisesta jännityksestä. Ketäpä ei jännittäisi edustaminen kuningattaren seurassa?
Meghan koskettelee monessa kuvassa hiuksiaan, mikä viestinee jonkinasteisesta jännityksestä. Ketäpä ei jännittäisi edustaminen kuningattaren seurassa?

Jos superkaksikko haluaa vierailla myös Suomessa, tervetuloa vaan! Veikkaamme, että nämä hymyt eivät hyydy edes vaakasuorassa tihkusateessa.

Jes, Eva, Noora, Sana, Isak ja kaikki muut Skamin suosikkityypit ovat taas täällä!

Jäitkö sinäkin pari vuotta sitten koukkuun Skamiin? Et ole todellakaan ainoa.

Megasuosittu teinisarja puhutti vuonna 2017 kaikenikäisiä suomalaisia, ja sarjan neljäs kausi keräsi miljoonia katseluita Yle Areenassa. Luonnollisesti, kun sarjan ilmoitettiin päättyvän, moni pettyi.

Nyt jokaiselle sarjaa ikävöimään jääneelle on kuitenkin luvassa hyviä uutisia. Sarjan ihanien tyyppien maailmaan pääsee pian uppoutumaan kirjasarjan muodossa!

Sarjaa kustantava WSOY kertoo tiedotteessaan, että kirjasarja sisältää SKAM:in alkuperäiset käsikirjoitukset, poisleikattuja kohtauksia sekä käsikirjoittaja–ohjaaja Julie Andemin kommentteja näyttelijöille ja tekijäryhmälle. Lisäksi Andem on kirjoittanut kirjasarjaa varten jokaiseen kauteen uuden johdannon ja lopetuksen.

– SKAM:in vaikutus ylettyy maailmanlaajuisesti paitsi eri-ikäisiin katsojiin myös käsikirjoittajiin ja tuottajiin yli mediarajojen. Kirjasarja jättää aikamme merkittävimmästä mediailmiöstä fyysisen jäljen historiaan ja on Evan, Nooran, Sanan ja Isakin faneille todellinen aarre, kertoo WSOY:n lasten- ja nuortenkirjojen kustantaja Paula Halkola tiedotteessa.

Miksi teineille suunnattu Skam onnistui hurmaamaan aikuisetkin? Lue lisää tästä: 

Sienimetsällä tärkeintä on tunnistaa sienet, jotka aikoo kerätä. Mutta kuinka hyvin Suomen sienistö on kokonaisuudessaan sinulla hallussa?