Hanni Maula (vas.), Jenni Alexandrova, Suvi Hartlin, Tanja Hakamo ja Hanna Kinnunen kutsuvat sinut hetkeksi Taukoskumpalle. Kuva: Juha Salminen
Hanni Maula (vas.), Jenni Alexandrova, Suvi Hartlin, Tanja Hakamo ja Hanna Kinnunen kutsuvat sinut hetkeksi Taukoskumpalle. Kuva: Juha Salminen

Me Naisten ja Radio Aallon uuden Taukoskumppa-podcastin tuoreessa jaksossa Hanna Kinnunen kertoo, miksi talon rakentaminen koukuttaa.

Taukoskumppa-podcastissa pohditaan naisten arkea ja kurkataan kulissien taakse. Tuoreessa jaksossa Radio Aallon juontajat Jenni AlexandrovaSuvi Hartlin ja Hanna Kinnunen sekä Me Naisten Hanni Maula pohtivat, miksi monen mielestä vuokralla asuminen on tyhmää ja omistusasuminen aina järkevää.

Hanna Kinnunen rakasti aikoinaan vuokralla asumista.

– Kun asuin vuokralla, en stressannut, onko varaa maksaa lainaa, ja pystyin lähtemään reissuun ex-tempore.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikki keskustelijat ovat yhtä mieltä siitä, että kyse on aina elämäntilanteesta. Joskus on järkevämpää asua vuokralla, joskus lyhentää asuntolainaa. Hanna Kinnunen on monen sattuman kautta päätynyt omakotitaloasujaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Miehen vanhemmat ovat rakentaneet 5 taloa – ja mieheni halusi kokea se itsekin.

Hannan nykyinen talo on nyt myynnissä.

Uusi koti nousee vähän sujuvamman julkisen liikenteen tuntumaan, mutta luonto on yhä lähellä. 

– Rakensimme ensimmäisen talomme silloin, kun esikoinen oli uhmaiässä ja toinen syntyi raksalle. Ei meillä ollut mitään kriisiä, vaikka olihan se hemmetin raskasta. Pysyimme jopa budjetissa. Siihen jäi vähän koukkuun, Hanna kuvailee.

Jenni Alexandrova asuu vuokralla. Mihin hän sijoittaa rahansa? Millainen on Suvi Hartlinin unelmien koti? Kuuntele koko jakso Suplasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla