Paul Pogba, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos... Paljon taitavia pelaajia, mutta Venäjän MM-kisoissa riittää ihmeteltävää myös pelitaitojen lisäksi.

Todettakoon se jo heti alkuun: ei tarvitse olla kiinnostunut pelkästään jalkapallosta voidakseen katsoa parin viikon päästä Venäjällä pelattavia MM-kisoja.

Myös lajista ymmärtämätön löytää kentältä kiinnostavaa seurattavaa. Se on suotavaa, sillä urheilu täyttää tuhottoman määrän töllöjä yli kuukaudeksi.

Jalkapallopelaajien kehoista on tullut itseilmaisun välineitä, joissa jokainen tatuointi ja hiussuortuva on tarkkaan pykätty henkilöbrändin rakennuspalikaksi. Kokosimme kisojen räväkimmät pelaajat, joilta voidaan pallotaituruuden lisäksi odottaa myös erikoisia tyylivalintoja.

Paul Pogba

25-vuotias Ranskan maajoukkueen tähti on yksi kentän näkyvimmistä pelaajista – sekä taidoiltaan että tyyliltään. Kentältä hänet on helppo erottaa jokseenkin löntystelevän kuljentansa ansiosta.

Paul Pogban hiuskuontalona on nähty värejä blondista tummanpunaiseen, joten hänen päänsä lienee yksi kisojen seuratuimmista.

 

New Hair bleu pour les bleu super Saiyan bleu @equipedefrance

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Seurajoukkuetasolla ranskalaistähti edustaa Manchester Unitedia. Seurakaveri Marcos Rojo mittelee MM-kisoissa Argentiinan riveissä. Rojo on kerennyt laittamaan kehoonsa myös muutaman pisaran mustetta.

 

Last training session in Dubai!! ☀️🇪🇭😃 #mufc

A post shared by Marcos Rojo ⚽️ (@marcosrojo) on

 Cristiano Ronaldo

Futiskenttien kukkopoika on vanhentunut, mutta ulkonäössä sitä ei juurikaan huomaa. Cristiano Ronaldon veikeä virne ja sliipattu tukka ovat olleet käsitteitä jo liki 15 vuoden ajalta. Portugalin maajoukkueen kapteeni on valittu maailman parhaaksi miespelaajaksi viitenä vuotena. Viime aikoina Cristiano on luottanut lyhyeen, vaaleaan permikseen.

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Marcelo

Brasilialainen ilopilleri on maailman parhaimpia laitapuolustajia. Marcelo on yksi afrotukkaa kantavista futistähdistä.

 

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

Marouane Fellaini

Marcelon kanssa samantyylisellä, joskin vielä massiivisemmalla kuontalolla varustettuna liikehtii myös belgialainen keskikenttäpelaaja Fellaini. Lähes kaksimetrinen kolossi ei juuri vakuuta pelitaidoillaan, mutta onneksi tukan menoa on lystikästä seurata. Näyttääkö hän jopa Simpsoneista tutulta Sideshow Bobilta?

 

@manchesterunited 💪💪💪

A post shared by Marouane Fellaini (@fellaini) on

Roberto Firmino

Brasilialaistähti Roberto Firmino luottaa hiustyylissään perinteiseen lippatukkaan, mutta tatuoinnit ovat varmasti yhdet kisojen hienoimmista. Pelitaidoiltaan Firmino on toki myös yksi kisojen etevimmistä.

 

Another great win 🤟🏼

A post shared by Bobby Firmino (@roberto_firmino) on

Neymar

Neymar da Silva Santos Júnior tai kavereiden kesken pelkkä Neymar. Brasilialainen on pallojonglööri, jonka harhautukset saavat polvet solmuun kotisohvalla asti. 26-vuotias on maansa tärkein yksittäinen pelaajia. Pienikokoisen väkkärän hiustyylinä on Ronaldon tavoin permanenttimainen kihara. Maailmantähteen on tarttunut muutama tatuointikin.

 

⚽️🇧🇷

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Ederson

Neymarin maanmies Ederson voisi nopealla vilkaisulla vaikuttaa uskottavammalta räppäriltä kuin jalkapallomaalivahdilta, mutta niin vain täyteen tatuoitu kroppa venyy pallojen eteen.

 

A post shared by Ederson Moraes (@ederson93) on

Sergio Ramos

Tatuointeja, tyylitukkaa ja partakin viimeisen päälle. Espanjan joukkueen puolustuksen johtohahmo Sergio Ramos on myös kovien peliotteidensa vuoksi pahan pojan maineessa. Nykyhetken jalkapallon David Beckham, jonka voisi tulevaisuudessa kuvitella ihan hyvin tekevän mallintöitä. 

 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Lionel Messi

Ronaldon tavoin myös Lionel Messi on valittu maailman parhaaksi miesfutaajaksi viiteen otteeseen. Argentiinan maajoukkueen tärkein pelaaja Messi on tatuoinut vasempaan jalkaansa pelinumeronsa 10 sekä täysin mustan jalkapallokentän. Vasenta jalkaa on syytä seurata muutenkin – tuosta lapikkaasta pallo usein suuntautuu kohti maalia.

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

 

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on