Paul Pogba, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos... Paljon taitavia pelaajia, mutta Venäjän MM-kisoissa riittää ihmeteltävää myös pelitaitojen lisäksi.

Todettakoon se jo heti alkuun: ei tarvitse olla kiinnostunut pelkästään jalkapallosta voidakseen katsoa parin viikon päästä Venäjällä pelattavia MM-kisoja.

Myös lajista ymmärtämätön löytää kentältä kiinnostavaa seurattavaa. Se on suotavaa, sillä urheilu täyttää tuhottoman määrän töllöjä yli kuukaudeksi.

Jalkapallopelaajien kehoista on tullut itseilmaisun välineitä, joissa jokainen tatuointi ja hiussuortuva on tarkkaan pykätty henkilöbrändin rakennuspalikaksi. Kokosimme kisojen räväkimmät pelaajat, joilta voidaan pallotaituruuden lisäksi odottaa myös erikoisia tyylivalintoja.

Paul Pogba

25-vuotias Ranskan maajoukkueen tähti on yksi kentän näkyvimmistä pelaajista – sekä taidoiltaan että tyyliltään. Kentältä hänet on helppo erottaa jokseenkin löntystelevän kuljentansa ansiosta.

Paul Pogban hiuskuontalona on nähty värejä blondista tummanpunaiseen, joten hänen päänsä lienee yksi kisojen seuratuimmista.

 

New Hair bleu pour les bleu super Saiyan bleu @equipedefrance

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Seurajoukkuetasolla ranskalaistähti edustaa Manchester Unitedia. Seurakaveri Marcos Rojo mittelee MM-kisoissa Argentiinan riveissä. Rojo on kerennyt laittamaan kehoonsa myös muutaman pisaran mustetta.

 

Last training session in Dubai!! ☀️🇪🇭😃 #mufc

A post shared by Marcos Rojo ⚽️ (@marcosrojo) on

 Cristiano Ronaldo

Futiskenttien kukkopoika on vanhentunut, mutta ulkonäössä sitä ei juurikaan huomaa. Cristiano Ronaldon veikeä virne ja sliipattu tukka ovat olleet käsitteitä jo liki 15 vuoden ajalta. Portugalin maajoukkueen kapteeni on valittu maailman parhaaksi miespelaajaksi viitenä vuotena. Viime aikoina Cristiano on luottanut lyhyeen, vaaleaan permikseen.

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Marcelo

Brasilialainen ilopilleri on maailman parhaimpia laitapuolustajia. Marcelo on yksi afrotukkaa kantavista futistähdistä.

 

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

Marouane Fellaini

Marcelon kanssa samantyylisellä, joskin vielä massiivisemmalla kuontalolla varustettuna liikehtii myös belgialainen keskikenttäpelaaja Fellaini. Lähes kaksimetrinen kolossi ei juuri vakuuta pelitaidoillaan, mutta onneksi tukan menoa on lystikästä seurata. Näyttääkö hän jopa Simpsoneista tutulta Sideshow Bobilta?

 

@manchesterunited 💪💪💪

A post shared by Marouane Fellaini (@fellaini) on

Roberto Firmino

Brasilialaistähti Roberto Firmino luottaa hiustyylissään perinteiseen lippatukkaan, mutta tatuoinnit ovat varmasti yhdet kisojen hienoimmista. Pelitaidoiltaan Firmino on toki myös yksi kisojen etevimmistä.

 

Another great win 🤟🏼

A post shared by Bobby Firmino (@roberto_firmino) on

Neymar

Neymar da Silva Santos Júnior tai kavereiden kesken pelkkä Neymar. Brasilialainen on pallojonglööri, jonka harhautukset saavat polvet solmuun kotisohvalla asti. 26-vuotias on maansa tärkein yksittäinen pelaajia. Pienikokoisen väkkärän hiustyylinä on Ronaldon tavoin permanenttimainen kihara. Maailmantähteen on tarttunut muutama tatuointikin.

 

⚽️🇧🇷

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Ederson

Neymarin maanmies Ederson voisi nopealla vilkaisulla vaikuttaa uskottavammalta räppäriltä kuin jalkapallomaalivahdilta, mutta niin vain täyteen tatuoitu kroppa venyy pallojen eteen.

 

A post shared by Ederson Moraes (@ederson93) on

Sergio Ramos

Tatuointeja, tyylitukkaa ja partakin viimeisen päälle. Espanjan joukkueen puolustuksen johtohahmo Sergio Ramos on myös kovien peliotteidensa vuoksi pahan pojan maineessa. Nykyhetken jalkapallon David Beckham, jonka voisi tulevaisuudessa kuvitella ihan hyvin tekevän mallintöitä. 

 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Lionel Messi

Ronaldon tavoin myös Lionel Messi on valittu maailman parhaaksi miesfutaajaksi viiteen otteeseen. Argentiinan maajoukkueen tärkein pelaaja Messi on tatuoinut vasempaan jalkaansa pelinumeronsa 10 sekä täysin mustan jalkapallokentän. Vasenta jalkaa on syytä seurata muutenkin – tuosta lapikkaasta pallo usein suuntautuu kohti maalia.

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

 

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Mitä käyttämäsi sanat ja sanonnat paljastavat henkisestä iästäsi? Tällä testillä se selviää.

Me Naisten ehdottoman epätieteellisessä persoonallisuustestissä tarjolla hämmentäviä johtopäätökisä ja kyseenalaisia yleistyksiä!


 

Tee testi ja tiedä varmaksi.


Olet 21!

 

Sanastosi perusteella arvioimme, että olet elänyt elämäsi pitkälti 2000-luvun plussapuolella. Sijoitut siis sopivasti kahdenkympin rajapyykin tuntumaan. Cool bro! Käytät puheessasi luontevasti erilaisia uusiosanoja kuten moti, mp ja ebin. Miukumauku sen sijaan herättää sinussa lähinnä kylmiä väreitä.

 

Ole ylpeä henkisestä iästäsi! Jaa tuloksesi sosiaalisessa mediassa alla olevien painikkeiden avulla ja pyydä kavereitasi testaamaan, mikä on heidän henkinen ikänsä.


Olet 32!

 

Sanastosi perusteella arvioimme, että eniten henkistä varttumista sisimmässäsi on tapahtunut 90-luvulla. Onhan tuon ajan kieli sinulla parhaiten hallussa! Suustasi kuulee hyvällä todennäköisyydellä ysärin hekumallisimpia sanontoja, mutta ei nuorison kielikään sinulle aivan vierasta ole.

 

Ole ylpeä henkisestä iästäsi! Jaa tuloksesi sosiaalisessa mediassa alla olevien painikkeiden avulla ja pyydä kavereitasi testaamaan, mikä on heidän henkinen ikänsä.


Olet 43!

 

Varsin monipuolisen sanavarastosi perusteella arvelemme, että olet melko taannoin ylittänyt nelikymppisyyden ihastuttavan rajapyykin. Tunnet sekä 80-luvun upeimmat sananparret että nuorisokielen uusimmat virtaukset. Hyvä sinä!

 

Ole ylpeä henkisestä iästäsi! Jaa tuloksesi sosiaalisessa mediassa alla olevien painikkeiden avulla ja pyydä kavereitasi testaamaan, mikä on heidän henkinen ikänsä.


Olet 54!

 

Kylillä huhutaan, että 50 on uusi 20. Eli ei paha tulos! Käytät puheessasi ihastuttavan monipuolisesti erilaisia sanoja, ja käytät rohkeasti sellaisiakin nuorempien polvien hyljeksimiä sanoja kuin miukumauku.

 

Ole ylpeä henkisestä iästäsi! Jaa tuloksesi sosiaalisessa mediassa alla olevien painikkeiden avulla ja pyydä kavereitasi testaamaan, mikä on heidän henkinen ikänsä.


Olet 65!

 

Henkinen ikäsi liikkuu eläkeläisyyden hujakoilla. Ja se on hieno tulos se! Osaat ottaa elämän rennosti ja itsevarmasti, ja käytät tasan tarkkaan sellaista kieltä kuin juuri itse haluat.

 

Ole ylpeä henkisestä iästäsi! Jaa tuloksesi sosiaalisessa mediassa alla olevien painikkeiden avulla ja pyydä kavereitasi testaamaan, mikä on heidän henkinen ikänsä.


Olet 76!

 

Muut miettivät sanomisiaan ja sanojaan – sinä sanot juuri niin kuin itse haluat! Sanastosi perusteella olet nähnyt varsin monta elämänvaihetta ja ymmärrät, ettei elämää kannata ottaa liian vakavasti.

 

Ole ylpeä henkisestä iästäsi! Jaa tuloksesi sosiaalisessa mediassa alla olevien painikkeiden avulla ja pyydä kavereitasi testaamaan, mikä on heidän henkinen ikänsä.


1. Tapaat uuden ihmisen. Miten tervehdit häntä?


2. Haluat katsoa uuden tuttavasi kanssa televisiota. Miten ehdotat toimintaa?


3. Mikä on mielipiteesi sanasta mp?


4. Arvio asteikolla 1–6: Kuinka todennäköisesti suustasi voi kuulla sanan ebin? (6 = todella todennäköistä)


5. No entäpä mikä on sanan ynseä laita? Arvio asteikolla 1–6 kuinka todennäköisesti sen voi kuulla suustasi? (6 = todella todennäköistä)


6. Millä nimellä kutsut @-merkkiä?


7. Millä nimellä kutsut #-merkkiä?


8. Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen, jos joku puhuu filtteristä?


9. Mitä vastaat, jos joku tokaisee sinulle: ”Let’s go lehmät, navetta palaa!”


10. Entäs millaisia tuntemuksia sanonta ”oolsprait” herättää?


11. Haluat solvata jotakuta typeräksi. Mitä sanaa mieluiten käytät?


12. Kummasta sinun olisi vaikeampaa luopua: päivänokosista vai kiroilusta?


13. Jos joku käyttäytyy mielestäsi nolosti, hän on…


14. Minkä seuraavista sanonnoista voi kaikista todennäköisimmin kuulla sinun suustasi?


15. Olet menossa juhlimaan. Eli siis mihin?

 

Minimii

Moikkelis-koikkelis vai ihan vain hei? Sanastosi paljastaa todellisen ikäsi – tee testi!

Joku käytösvammainen ilmeisesti kusymykset keksinyt. Tilanteen mukaan tervehditään uutta ihmistä, hänen ulkoisen habituksen, iän, tilanteen jne mukaan. Mutta tuohan on jo liikaa miettiä sekunnissa useita eri asioita. Jep jep. Joku dille on kyllä käärinyt kokoon melkoisen tuotoksen. Mutta sitä raaputellaan, mitä kattilanpohjaan on palanut..
Lue kommentti

Perinteet freesaantuvat ihanasti joka vuosi.

  1. Nyt kaikki ”alastomat neidot” niityllä, huomio, haiseeko näissä taikajutuissa teidänkin mielestä hiukan patriarkka.
  2. Tonni vetoa, että taioissa pitää olla alasti siksi, että joku vanha rasvainen kyylä on voinut juhannusyönä väijyä alastomia naisia.
  3. Ei se lähteellä pyllistelykään tästä näkökulmasta miltään muulta vaikuta.
  4. Sitä paitsi miksi kaikki taiat keskittyvät siihen, että ”neidot” haluavat nähdä tulevan ”sulhonsa”, ihan kuin joku kämäinen jätkä olisi ainoa asia, mikä meitä kiinnostaa.
  5. Ja se loputon kukkien kerääminen. Miehet, rehut ja lapselliset taiat, nehän meillä on aina mielessä.
  6. Tiedoksi myös, kaikki väinämöiset, jos näen sun lätyn unessa häiriköimässä, siitä ei hyvää seuraa.
  7. Vaatteet päälle ja asiahommiin. Ja tällä ei tarkoiteta tiskausta.