Kuvat
Hanna Lepistö, Instagram
Istu! Temput yleensä onnistuvat hyvin, kunhan herkut ovat myös valmiina.
Istu! Temput yleensä onnistuvat hyvin, kunhan herkut ovat myös valmiina.

Erilaisten temppujen opettaminen on usein hauskaa puuhaa sekä lemmikin että omistajan mielestä. Onko sinun oma lemmikkisi taitava jossain tietyssä tempussa?

Tutkimusten mukaan lemmikin omistaminen parantaa ihmisten hyvinvointia, ja koirat toimivat myös esimerkiksi hyvinä unikavereina. Lemmikit voivat jopa pelastaa omistajansa hengen, kuten hyvinkääläinen koira Alli oli tehnyt. Monesti lemmikit toimivat kuitenkin meidän omistajien hauskuuttajien ja viihdyttäjien roolissa!

Lemmikin aktivoiminen temppuja opettamalla on hyvää ajanvietettä koiralle tai kissalle. Temppujen lisäksi lemmikille on usein tarpeellista opettaa joitain perustaitoja jo ihan arjenkin sujuvuuden kannalta. Aina eläintä ei tarvitse edes opettaa, vaan lemmikki tuntuu oppivan näitä erikoisia taitoja myös ihan itsekseen.

Mitä sinun huipputaitava paras eläinystäväsi osaa? Kerro se meille. Etsimme nyt Suomen taitavinta lemmikkieläintä! Sujuuko koiraltasi perinteiset temput kuten istu, maahan, anna tassua ja kieri? Osaako kissasi esimerkiksi avata ovia tai muuta erityistä? 

Lähetä karvakaveristasi kuva tai video. Arvomme vastaajien kesken Mustin ja Mirrin 50 euron lahjakortin!  Lisäys 12.7.2019: Kilpailu on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu voitosta. Kiitos kaikille osallistujille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä tyylinäytteen antaa toimituksen apukoira Rasmus:

 

Myös kissat osaavat temppuilla, tässä esiintyy Rekku Rescue Ry:n kautta kodin saanut taitava Amanda-kissa:

 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla