Hanna Brotherus ja Mikko Kuustonen neuvovat tekemään rakkauden tekoja parisuhteen hyväksi. Mitä sinä olet tehnyt?
Hanna Brotherus ja Mikko Kuustonen neuvovat tekemään rakkauden tekoja parisuhteen hyväksi. Mitä sinä olet tehnyt?

Vastaa kyselyyn ja kerro, millaisiin tekoihin sinä olet venynyt rakkauden vuoksi.

Kun kaksi erilaista ihmistä pyrkii elämään yhdessä, rakkauden vuoksi voi joutua hieman venymään. Venymisessä voi olla kyse siitä, että jättää jotain tekemättä toisen seurassa, tai sitten siitä, että nimenomaan tekee jotain, jota ei muuten tulisi tehneeksi.

Me Naisten numerossa 1/2020 muusikko Mikko Kuustonen ja tanssitaiteilija Hanna Brotherus kertoivat, miten ovat saaneet suhteensa toimimaan. He rakastuivat vasta keski-ikäisinä, joten molemmille oli jo ehtinyt muodostua omat tapansa olla ja elää.

Yhteisessä kodissa Mikko ei jupise Hannan taipumuksesta keräillä emaliasioita ja hän taipuu yhteisiin rentoutusharjoituksiin sen sijaan, että lösähtäisi iltaisin telkkarin eteen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lomalla Hanna puolestaan teki jotain, mitä oli aiemmin pelännyt valtavasti: hän osallistui sukelluskurssille, vaikka ei aiemmin uskaltanut edes laittaa kasvojaan veden alle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tajusin, miten tärkeää sukeltaminen oli Mikolle, ja uskalsin vain hänen takiaan. Kurssilla itkin kauhusta jokaisen tunnin jälkeen, mutta opin myös näkemään uuden maailman, Hanna kertoi avioparin ensimmäisessä yhteishaastattelussa.

– Rakkauden teko voi avata uutta itsellekin.

Hannan ja Mikon arjessa rakkauden teot voivat olla pikkujuttuja tai isoja uskaltautumisia. Millaisia rakkauden tekoja sinä olet tehnyt vain parisuhteesi vuoksi? Vastaa alla olevaan kyselyyn ja kerro ajatuksistasi! Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla